LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Will Smith flyr USA efter otrohetsrykten om Jada Smith och Chris Rock

26 apr, 2022 
AvErika Svensson

Will Smith har lämnat USA – för Indien.
Samtidigt kommer uppgifter om den verkliga anledningen till varför han slog till Chris Rock på Oscarsgalan.

Annons
Oscarsgalan: Här slår Will Smith till Chris RockBrand logo
Oscarsgalan: Här slår Will Smith till Chris Rock

Efter en minst sagt turbulent tid har skådespelaren Will Smith, 53, tagit in på behandlingshem, uppger The Sun.

Som de flesta säkert vet skapade Will rabalder när han slog till komikern Chris Rock, 57, på scenen under årets Oscarsgala efter att denne hade skämtat olämpligt om Wills fru Jada, 50.

Stjärnans agerande har fördömts från många håll och flera stora filmbolag har också valt att dra sig ur planerade projekt med Will. Nu har han sökt hjälp för att rädda sin karriär.

Will Smith rädd att förlora sin Oscar

Det är inte vilket behandlingshem som helst som Bad boys-skådisen ska ha checkat in på. Enligt tidningen är det ett exklusiv och lyxigt rehabcenter endast för rika och berömda.
– Reaktionerna efter det som hände har påverkat Will hårt, så han kommer att få hjälp att hantera stressen. Detta är utan tvekan den största kampen i hans karriär, säger en källa i tidningen och tillägger:
– Han fruktar att han kommer att fråntas sin Oscar. Det skulle vara ett tungt bakslag för honom.

Annons

Tiden på behandlingshemmet verkar dock vara över. I dagarna fångades han nämligen på bild – i Indien. Det är första gången sedan Oscarsskandalen som skådespelaren syns i offentligheten, rapporterar Page six. Syftet med resan är ännu oklart, men att döma av bilderna ska Smith ha varit glad och lett ikapp med fans som velat ta en bild med sin idol.

Will Smith på besök i Indien
Första bilderna sedan Oscarsskandalen. Will Smith har lite oväntat dykt upp i Indien. Vad han gör där är oklart.

Triangeldramat med Chris Rock

Nyligen kom beskedet att Will portas från Oscarsgalan i tio år. Samtidigt kommer nya uppgifter om anledningen till örfilen. Direkt efter slaget har det rapporterats att Will ska ha tyckt illa om Chris redan innan skämtet om Jada. De två har känt varandra sedan 90-talet, då Chris gästspelade i Fresh Prince i Bel Air, och Chris och Jada har också jobbat ihop som röstskådisar i Madagaskar-filmerna. I samband med filmandet ryktades Jada och Chris ha haft en flyktig kärleksrelation, och komikern erkände senare att han hade varit otrogen mot sin fru, som han också skilde sig från. Han avslöjade dock aldrig om det var Jada han hade varit otrogen med. Will och Jada uppges leva i en öppen relation.

FOTO: TT

Annons