TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Westlife-stjärnan Markus Feehily väntar barn med pojkvännen

29 maj, 2019 
AvElin Möllervärn
Westlife-stjärnan Markus Feehily väntar barn med maken: ”Otroligt”
Tidigare i år kom nyheten att Westlife-stjärnan Markus Feehily förlovat sig med sin stora kärlek Cailean O'Neill. I samband med Markus födelsedag avslöjar han nu att paret väntar sitt första barn.
Annons
Linnea Henriksson bryter tystnaden om tiden efter förlossningen: ”På riktigt?!”Brand logo
Linnea Henriksson bryter tystnaden om tiden efter förlossningen: ”På riktigt?!”

Markus Feehily, 39, slog igenom med pojkbandet Westlife på 90-talet. För sex år sedan träffade han sin stora kärlek Cailean O’Neill och i februari tidigare i år förlovade de sig under en kärlekssemester på Maldiverna.

I ett inlägg på Instagram delade han med sig av det glädjande beskedet:

”2019 har varit fantastiskt så här långt och det är bara början”, skrev han då under en bild på förlovningsringen och två champagneglas.

Markus har hållit relationen till hemlig under en längre tid och i en intervju med Daily mail berättade han att Cailean inte uppskattar att stå i rampljuset.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Han är inte tystlåten, tro mig, men han har ingen erfarenhet av musikbranschen och han är ganska blyg när det kommer till att dyka upp på röda mattan, sa han då.

Nu väntar paret sitt första barn

Nu har paret tagit nästa stora steg i relationen. I ett inlägg på Instagram berättar Markus Feehily nu om det glädjande beskedet att paret väntar barn.

Annons

”Tack för alla gratulationer på min födelsedag. Det är den bästa födelsedagen någonsin eftersom jag nu kan berätta att vi senare i år kommer att bli pappor för första gången. Det här är vårt livs stoltaste ögonblick och vi är otroligt exalterade över att kunna berätta om det”, skriver Markus under en bild på paret som stolt visar upp en bild från ultraljudet.

I kommentarsfältet väller gratulationerna in från fans världen över:

”Wow stort grattis Mark och Cailean, ni kommer bli så bra pappor… Vilken tur bebisen kommer ha som har er som föräldrar… Längtar till jag får höra mer av denna fantastiska nyhet”, skriver ett fan och ett annat fortsätter:

”Ahhhh BÄSTA NYHETERNA NÅGONSIN!!!! STORT GRATTIS Mark och Cailean… så så så glad för er skull och för den lilla stjärnan som kommer ha de bästa papporna i världen… Vi är så glada för er skull”.

FOTO: TT

Annons