LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Videon avslöjar allt – Ed Sheeran gift i smyg

28 aug, 2018 
Ed Sheeran gift i smyg
Några veckor in på det nya året avslöjade Ed Sheeran att han och kärleken Cherry Seaborn förlovat sig. Men nu verkar det även som att de har gått och gift sig – i smyg!
Annons

Några veckor in i det nya året berättade Ed Sheeran, 27, att han och hans ungdomskärlek Cherry Seaborn förlovat sig. Det hela skedde på nyårsafton, men världsstjärnan valde att hålla den glada nyheten hemlig ett tag innan han avslöjade den på sin Instagram.

Jag skaffade mig en fästmö precis innan det nya året. Vi är väldigt kära och våra katter är jätteglada de också”, avslöjade han veckor efter frieriet.

Men nu verkar det som att Ed Sheeran och hans stora kärlek har gift sig – i smyg. Ja, ännu en gång är det lite hemlighetsmakeri på gång.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När han gästade tv-programmet Access Hollywood med Scott Evans dök frågor upp om detaljer om det kommande bröllopet. Och Ed Sheeran hade då svårt att svara.

– Har ni bestämt ett datum? Vet du vart, vet du när?, frågas det i programmet.

Ed Sheeran gör enbart några handrörelser och visar då upp ett guldband på sitt vänstra ringfinger. Ja, kanske var det svårt att hitta ord på frågorna när bröllopet redan verkar ha ägt rum.

– Va? Det är så spännande. Grattis kompis! Hur lyckades ni med det?

– Jag brukar aldrig göra något offentligt, svarar Ed Sheeran då och tackar sedan för gratulationen.

Men mer om bröllopet som troligen har ägt rum redan får vi inte veta…

FOTO: Ibl

Annons