Victoria Beckham avslöjar hemligheten efter 20 år

Victoria Beckhams nya svar om skilsmässan
För 20 år sedan gifte sig David och Victoria Beckham.
Nu avslöjar den forna Spice Girls-stjärnan hemligheten i äktenskapet.
Annons

Det var nog inte många som vågade sätta pengar på att Spice Girls-stjärnan Victoria, 45, och fotbollsproffset David Beckham, 44, skulle hålla ihop särskilt länge när de blev ett par under 90-talet.

När de 1999 gifte sig var det nog snarare fler som tippade på när en skilsmässa skulle ske. Men hittills har paret överbevisat alla som sett ner på deras relation och de har under årens lopp fått barnen Brooklyn, 20, Romeo, 17, Cruz, 14, och dottern Harper, 8.

Hemligheten i Beckhams äktenskap

Samtidigt har de haft fortsatt framgång inom sina respektive karriär, David Beckham inom fotbollen och Victoria som bland annat designat kläder. Nyligen lanserade hon även eget smink.

Annons

Nu avslöjar Victoria att de alltid stöttat varandra och förklarar att barnen varit en central och viktig detalj som genom åren. I en intervju med Today Show i New York förklarade hon att de kunnat satsa på sina egna karriärer mycket tack vare stödet de har runt sig.

Annons

– Vi har ett helt fantastiskt supportsystem runt oss. Bådas föräldrar är väldigt bra på att hjälpa oss med barnen, säger Victoria Beckham.

Och de fyra barnen har absolut varit ett hemligt vapen för paret för att kunna hålla samman i över 20 år.

Victoria Beckhams dåliga samvete för barnen

– Vi är väldigt närvarande i barnens liv. Vi älskar vår familj. Allt vi gör kretsar kring familjen. Jag tror att det bara handlar om att hålla fokus och arbeta hårt, säger Victoria Beckham.

Men trots att barnen har det bra när de båda arbetar och dessutom har en central roll i föräldrarnas framgångsrika äktenskap så konstaterar Victoria att hon är som de flesta andra föräldrar, som går runt med dåligt samvete.

Annons

– Du får dåligt samvete när du är en arbetande mamma. Jag är säker på att det finns många andra mödrar som ser det här nu och som känner sig dåliga. Du vill vara professionell och följa dina drömmar, men du vill också vara den bästa mamman. Känslan av detta är inte bra för någon, säger Victoria Beckham.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…