Victoria Beckham ångrar sin bröstoperation

Hon har ständigt förnekat att hon lagt sig under kniven för ett bättre utseende. Men nu har Victoria Beckham erkänt att hon har opererat brösten.

Den forna “Spice girls”-sångerskan Victoria Beckham, 42, har för första gången erkänt att hon har opererat sina bröst, men hon ångrar det:

– Jag måste säga en sak, vad du än gör, förändra inte dina bröst, skriver Victoria i ett brev dedikerat till sitt yngre jag som publicerades i brittiska magasinet Vouge.

No Merchandising. Editorial Use Only Mandatory Credit: Photo by ITV/REX/Shutterstock (522259qo) THE SPICE GIRLS AT 'A ROYAL GALA' CELEBRATING 21 YEARS OF THE PRINCE'S TRUST - 1997 - MELANIE BROWN. VICTORIA BECKHAM. EMMA BUNTON. MELANIE CHISHOLM. GERI HALLIWELL. VARIOUS TV PROGRAMMES

Victoria Beckham gjorde karriär som “Posh” i bandet “Spice Girls”.

Hon skriver också att hon minns tiden när hon gick i teaterskola när hon var 18 år:

– Jag passade aldrig in någonstans. Jag var aldrig smalast eller vackrast.

Victoria Beckham har tidigare förnekat om att hon skulle ha opererat sig, trots att det finns bilder som visar att hon haft varierande storlek på brösten genom åren. När dottern Harper, 5, föddes 2011 gick det rykten om att hon tagit ut implantaten:

– Jag har förnekat det i alla år, det är bara dumt och ett tecken på osäkerhet. Var nöjd med det du har och fira istället!, skriver hon.

Hon fortsätter att diskutera osäkerhet och avslöjar att hon var full första gången som hon träffade sin make David Beckham, 41:

– Lär dig mer om fotboll, framförallt offside-regeln. Och ja, kärlek vid första ögonkastet existerar. Du kommer att uppleva det i Manchester Uniteds spelarlounge – men du är lite full, så de exakta detaljerna är något dimmiga, skriver hon.

Victoria och David

Victoria och David har varit tillsammans sedan 1997 och gifte sig 1999.

Paret gifte sig 1999 och har barnen Brooklyn, 17, Romeo, 14, Cruz, 11, och den femåriga dottern Harper tillsammans.

LÄS OCKSÅ: Beckham försvarade kvinna – i storbråk med miljardären

Foto: IBL

SENASTE NYTT!