Våra bästa år-skådisen död – dottern bekräftar: ”Lämnade jorden”

Days of our lives

Våra bästa år-stjärnan Mark Miller har gått bort.
Han blev 97 år gammal.
Nu berättar dottern om familjesorgen.
Hollywoodfruns nära relation till realityprofilen avslöjad
0:37

Efter reklamen: Hollywoodfruns nära relation till realityprofilen avslöjad

(0:37)

Slå på ljud

Våra bästa år är serien som förgyllt många tv-kvällar runtom i hela världen och speciellt i Sverige har serien haft ett rejält genomslag. Det finns totalt 59 säsonger av den världsberömda såpoperan och det har spelats in 13 000 avsnitt under årens lopp.

En karaktär som spelade en betydande roll i serien är Mark Miller. Nu kommer det tragiska beskedet att han är död. Han blev 97 år gammal.

Våra bästa år är däremot inte det enda tv-sammanhanget som Mark synts till i. Han spelade också pappan i NBC-serien Please don't eat the daises under åren 1965-1967. Han har också haft roller i 80-talsfilmerna Christmas mountain och Savannah smiles.

Lotta om stödet efter uppbrottet: ”Singel”

Mark Miller är död – dottern bekräftar sorgen

Det var i Santa Monica, i Kalifornien som Mark Miller tog sitt sista andetag, närmare bestämt den 9:e september 2022. Dottern Penelope Ann Miller bekräftade nyheten på onsdagen i ett inlägg på Twitter.

”Min pappas vackra själ lämnade jorden den 9/9/2022. Han älskade djupt och han var älskad av alla som kände honom. Han berörde många människor.”, börjar hon inlägget och fortsätter:

”Han var rolig, glad och alltid kreativ. Han älskade livet och såg glaset halvfullt. Det är en välsignelse för mig att kunna kalla honom min pappa.”

Miller var först gift med kostym-designern och publicisten Beatrice Hudson Ammidown, som han har döttrarna Marisa, Penelope och Savannah med. 1976 gifte han sig med Barbara Stanger men skilde sig sedan år 1998.

Mark lämnar efter sig sina tre döttrar och sex barnbarn.

MARK MILLER

Mark Miller och dottern Penelope.

CAPI

FOTO: Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN