BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Våra bästa år-skådespelerskan Arleen Sorkin död – blev 67 år gammal

04 sep, 2023 
Våra bästa år-skådespelerskan Arleen Sorkin död – blev 67 år gammal
Skådespelerskan Arleen Sorkin känd från Våra bästa år har gått bort efter en tids sjukdom.
Hon blev 67 år.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här anländer Demi Moore på röda mattanBrand logo
Här anländer Demi Moore på röda mattan

Arleen Sorkin medverkade i den amerikanska tv-serien Days of our Lives, översatt till svenska Våra bästa år, en såpopera som snart sänts i 60 år.

Sorkin var även känd för att både ha fungerat som förlaga till DC Comics skurk Harley Quinn och även gjort rösten till henne i Batman-serier och datorspel.

Nu har hon avlidit – 67 år gammal, rapporterar sajten EW.

Familjens sorg: ”Vi kommer alltid att minnas vår kära Arleen”

En representant för Sorkins make, tv-producenten och manusförfattaren Christopher Lloyd, bekräftade för EW att Arleen gått bort i augusti.

Annons

”Vi kommer alltid att minnas vår kära Arleen för hennes enorma generositet. Talangfull, ja, och envis också, vilket framgår av hennes ihärdiga decennier långa kamp med en fruktansvärd sjukdom. Men mer än det, hon var en kärleksfull närvaro i livet för sina två pojkar, Eli och Owen; hennes mor, Joyce; hennes bröder, Robert och Arthur; och de otaliga andra barn, gamla som unga, som hon tog under sina vackra vingar genom åren.”

Uttalandet fortsatte: ”Det är en sorglig dag för oss, men också en glädjefylld dag, att veta hur många människor idag som framkallar hennes minne och ler.”

Arleen spelade även i serien Open house efter Våra bästa år. På bilden syns hon längst ner till höger med ett barn i knät.
Arleen spelade även i serien Open house efter Våra bästa år. På bilden syns hon längst ner till höger med ett barn i knät.

Dog efter en lång kamp med multipel skleros

Arleen kämpade mot sjukdomen MS en längre tid och efterlämnar sina barn. Familjen ber att alla donationer görs till National MS Society.

Annons

1177 skriver att MS är en sjukdom i det centrala nervsystemet, det vill säga hjärnan och ryggmärgen. Sjukdomen kan till exempel börja med att du ser sämre eller får förändrad känsel i en arm eller ett ben. Det går inte att bli av med MS helt, men läkemedel kan bromsa sjukdomens utveckling och lindra besvären.

FOTO: MediaPunch/Shutterstock / TT / YOUTUBE

Annons