Artikeln innehåller reklamlänkar

Vännernas oro 2 månader efter Amanda Bynes återfall: ”Rädda”

Amanda Bynes drogmissbruk

Amanda Bynes är på rehab igen för att bli kvitt sitt drogberoende. Vännerna är oroade för hennes självskadebeteende och fruktar nu för Amandas liv.

Amanda Bynes, 32, slog igenom i tv-serien All that som visades på Nickelodeon mellan 1994 och 2005. Hon har sedan dess haft huvudrollen i filmer som Big fat liar, Allt en tjej vill ha, She’s the man och en biroll i succéfilmen Hairspray.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Skådespelerskan har länge kämpat med sin mentala hälsa. I juni 2017 berättade hon i en intervju att livet i rampljuset blev för mycket för henne. Att hon har haft det tufft med missbruket har inte varit någon hemlighet då hon har åkt fast drogpåverkad flertalet gånger.

Vännerna fruktar för Amanda Bynes liv

I januari i år fick Amanda åka in på rehab igen. Nu är hennes vänner oroliga över att hon inte kommer att komma från rehabiliteringen levande den här gången. En källa berättar för National Enquirer om anledningen till oron:

– Amanda har låtit sin kropp genomgå så mycket. Alla är rädda för att det ska döda henne.

I november gick Amanda ut med att hon har använt droger sedan hon var 16 år gammal.

– Alla trodde att jag var den duktiga tjejen, men jag rökte marijuana. Sedan började jag ta ecstasy, berättade stjärnan i en intervju.

Men trots upprepade försök att bli ren och kvitt beroendet menar alltså uppgiftslämnaren att alla dessa turer har tärt på Amanda Bynes.

– Amanda kan inte hantera rampljuset. Om hon fortsätter att skada sig själv på det här sättet så kommer hon inte överleva, berättar källan.

Många fans trodde att Amanda Bynes mådde bra igen då hon delade med sig av en selfie på Twitter i september förra året. På bilden såg hon både glad, lycklig och hälsosam ut. Men nu verkar det alltså som att hon återigen trillat tillbaka i missbruket.

LÄS MER: Från hyllade barnstjärnor – till ett liv i drogträsket

LÄS MER: Svenskarna som lyckats i Hollywood – så gick det till

FOTO: TT/DANNY MOLOSHOK

SENASTE NYTT!