Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Vännernas oro 2 månader efter Amanda Bynes återfall: ”Rädda”

16 mar, 2019 
Hannah-Fina Rohrmüller
Amanda Bynes drogmissbruk
Amanda Bynes är på rehab igen för att bli kvitt sitt drogberoende. Vännerna är oroade för hennes självskadebeteende och fruktar nu för Amandas liv.
Annons

Amanda Bynes, 32, slog igenom i tv-serien All that som visades på Nickelodeon mellan 1994 och 2005. Hon har sedan dess haft huvudrollen i filmer som Big fat liar, Allt en tjej vill ha, She’s the man och en biroll i succéfilmen Hairspray.

Skådespelerskan har länge kämpat med sin mentala hälsa. I juni 2017 berättade hon i en intervju att livet i rampljuset blev för mycket för henne. Att hon har haft det tufft med missbruket har inte varit någon hemlighet då hon har åkt fast drogpåverkad flertalet gånger.

Vännerna fruktar för Amanda Bynes liv

I januari i år fick Amanda åka in på rehab igen. Nu är hennes vänner oroliga över att hon inte kommer att komma från rehabiliteringen levande den här gången. En källa berättar för National Enquirer om anledningen till oron:

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Amanda har låtit sin kropp genomgå så mycket. Alla är rädda för att det ska döda henne.

I november gick Amanda ut med att hon har använt droger sedan hon var 16 år gammal.

– Alla trodde att jag var den duktiga tjejen, men jag rökte marijuana. Sedan började jag ta ecstasy, berättade stjärnan i en intervju.

Men trots upprepade försök att bli ren och kvitt beroendet menar alltså uppgiftslämnaren att alla dessa turer har tärt på Amanda Bynes.

– Amanda kan inte hantera rampljuset. Om hon fortsätter att skada sig själv på det här sättet så kommer hon inte överleva, berättar källan.

Många fans trodde att Amanda Bynes mådde bra igen då hon delade med sig av en selfie på Twitter i september förra året. På bilden såg hon både glad, lycklig och hälsosam ut. Men nu verkar det alltså som att hon återigen trillat tillbaka i missbruket.

FOTO: TT/DANNY MOLOSHOK

Annons