Vännerna avslöjar: Justin Timberlake och Jessica Biel väntar barn igen

Det råder en baby-boom i Hollywood just nu och superparet Justin Timberlake och Jessica Biel vill inte göra några besvikna. Enligt deras vänner väntar de barn nummer två.

Hurra! Artisten Justin Timberlake, 37, och hans fru, skådisen Jessica Biel, 35, sägs vänta barn igen.

– Det pratas om i hennes vänkrets att Jessica är gravid med deras andra barn, säger en initierad källa nära Hollywood-paret till In Touch och fortsätter berätta att allt tyder på att gravidryktet är sant efter hur Jessica Biel betedde sig under Super Bowl, där hennes make uppträdde. Hon ska bland annat ha undvikit alkohol och haft ett speciellt gravid-glow under matcherna.

– Och hon såg till att hon inte kom i kontakt med några bakterier, fortsätter uppgiftslämnaren.

Även Justin Timberlakes beteende under Super Bowl väckte misstankarna om att de väntar smått. Enligt källan höll Justin sin fru under ett vakande öga när han inte stod på scen.

– Han höll sig nära Jessica, lade en skyddande hand på hennes mage och skämde bort henne. Alla runt omkring dem såg att det var något annorlunda.

Justin Timberlake och Jessica Biel har sedan tidigare sonen Silas, som blir tre i april. Justin öppnade nyligen upp om att han vill ha många barn.

– Jag vill ha så många barn som jag kan, om jag ska vara ärlig. Jag har aldrig känt mig så tafatt i hela mitt liv. Du vaknar upp och helt plötsligt har du en människa som du är ansvarig för, berättade artisten nyligen i radiostationen Beats 1.

Än så länge har paret själva inte bekräftat eller dementerat gravidryktet.

Paret har sedan tidigare sonen Silas, som blir tre i april.

Justin och Jessica har varit gifta sedan 2012.

Under Super Bowl vakade Justin över sin fru som en hök, när han inte uppträdde såklart.

LÄS OCKSÅ: Fansen rasar mot Justin Timberlake – efter detaljerna i Super Bowl-showen

LÄS OCKSÅ: Justin Timberlakes och Jessica Biels kris: ”Att få barn har vänt upp och ner på deras liv”

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!