Justin Timberlakes och Jessica Biels kris: "Att få barn har vänt upp och ner på deras liv"

För Justin Timberlake och Jessica Biel tar småbarnslivet hårt på makarna och de måste dagligen jobba hårt för att hålla kärleken vid liv.

De ser ut som det perfekta paret, men under ytan har Justin Timberlake, 35, och Jessica Biel, 33, problem enligt amerikanska medier. Småbarnslivet är ingen dans på rosor, särskilt inte i kombination med krävande karriärer inom musik- och filmbranschen.

– Att få barn har vänt upp och ner på deras liv och nu går de igenom en tuff tid, säger en källa till magasinet Life and Style.

När Silas, tio månader, kom till världen tog Jessica första tiden hemma, men nu är hon redo för att ta upp karriären igen.

– Sedan Jessica blev mamma har hon fått mer självförtroende. Hon är ivrig att skådespela mer, säger en anonym källa till In Touch Weekly.

Trots tidigare överenskommelsen om att prioritera familjen verkar dock Justin inte vilja pausa för att ta mer ansvar hemma. Till att börja med lär han ha planerat in jobb för hela 2016.

– Nu känner Jessica att Justin backar från deras överenskommelse. Och hon är riktigt upprörd, säger Life and Styles källa.

Justin Timberlake och Jessica Biel ler på den röda mattan men hemma måste de kämpa för att orka med familjelivet.

Det ska ha blivit så svårt för skådespelerskan att få ihop schemat att hennes mamma flyttade in hos makarna under en period för att avlasta.

Förutom Justins problem att pausa tillbringar han otaliga utekvällar tillsammans med sina vänner.

Justin Timberlake och Jessica Biel tar en promenad med vagnen i Los Angeles.

– Jess gillar inte direkt att han lämnar henne hemma för att gå ut med sina kompisar.

Trots deras olika prioriteringar verkar de dock inte vara på väg mot någon skilsmässa än på ett tag.

– Men för att få deras äktenskap att fungera vet de att de måste tänka om när det gäller många saker, säger källan.

Det återstår dock att se vem som kommer att få tänka om mest.

Foto: IBL

SENASTE NYTT!