”Vänner”-stjärnan vill bli gravid – vid 53 års ålder

Skådespelerskan Courteney Cox berättar om sin längtan efter att få ett barn med sin pojkvän: – Jag menar, jag skulle få bära någon annans ägg och jag må vara en av de äldre personerna som gör det, men jag skulle älska det.

I en intervju i tidningen NewBeauty öppnar den forna ”Vänner”-stjärnan Courteney Cox, 53, upp sig och pratar om allt från att ångra vissa skönhetsingrepp till att prata om att hon gärna skulle vilja ha barn med sin pojkvän Johnny McDaid, 40.

– Jag skulle älska att ha en bebis nu. Jag vet att det är galet men det skulle jag verkligen, berättar Courteney och fortsätter:

– Jag menar, jag skulle få bära någon annans ägg och jag må vara en av de äldre personerna som gör det, men jag skulle älska det, att få göra det med Johnny.

Skådespelerskan har sedan tidigare en dotter, Coco, 13, med ex-maken David Arquette, 45.

Courtney berättar också att hon mår bättre än vad hon någonsin gjort och att hon tar hand om sig själv och sin kropp mer nu än vad hon gjorde när hon var yngre.

– Jag tror att bli äldre är jobbigt oavsett vad. Jag känner mig som 34 och tanken på att jag faktiskt inte är det känns inte naturligt. Men den här branschen, Hollywood, gör det svårare.

Stjärnan växte upp med tron om att utseendet var det viktigaste av allt – något som påverkade henne att utföra skönhetsingrepp hon inte var helt hundra på att hon ville göra.

– Det som brukade hända var att du gick till en läkare som kunde säga: ”Du ser jättebra ut, men det skulle hjälpa med en liten injektion här eller filler där”.

Idag har hon låtit alla fillers lösas upp och är idag “så naturlig som hon kan vara”.

På frågan hur det är att ha en yngre pojkvän svarar hon:

– Han är yngre än mig, och med vilken annan kille som helst skulle det vara det vara så jobbigt, men utseendet spelar ingen roll för honom eller hans familj. Jag brukade oroa mig över åldersskillnaden men jag tycker inte det spelar någon roll längre. Han uppskattar det yttre men han är djupare än så.

LÄS OCKSÅ: ”Vänner”-stjärnan oigenkännlig – fansens oro efter nya bilderna

Foto: IBL

Senaste nytt