BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

James Michael Tyler är död – spelade rollen som Gunther i Vänner

25 okt, 2021 
James Michael Tyler i Vänner har gått bort
James Michael Tyler har gått bort efter att ha drabbats av prostatacancer.
Han är främst känd för sin roll som Gunther i serien Vänner.
Skådisen blev 59 år gammal.
Annons
7 Hollywoodkändisar som är otroligt lika sina syskonBrand logo
7 Hollywoodkändisar som är otroligt lika sina syskon

James Michael Tyler, 59, var en amerikansk skådespelare främst känd för sin roll som Gunther i komediserien Vänner.

Serien Vänner dök upp i tv-rutan för första gången år 1994. Sedan dess har miljontals fans älskat och följt den prisbelönta serien. James Michael Tyler som spelade rollen som Gunther i serien har nu gått bort i cancer. Han blev 59 år gammal.

James Michael Tyler kämpade mot cancer i tre års tid

James Michael Tyler har sedan tre år tillbaka kämpat mot prostatacancer, något flera amerikanska medier rapporterat om.

Han drabbades av svår prostatacancer år 2018 och istället för att berätta om sjukdomen höll han det hemligt. Under sin sista tid i livet gjorde James Michael allt för att uppmärksamma cancer och uppmanade folk att testa sig.

”Världen kände honom som Gunther (den sjunde ”vännen”) från succéserien Vänner, men Michaels närmaste kände honom som en skådespelare, musiker, uppmärksammare av cancer, och en underbar make”, säger hans familj i ett uttalande till TMZ.

Annons

James Michael Tylers karriär – var med i populära Vänner

Förutom sin kanske mest kända roll som Gunther i Vänner minns du säkerligen att James Michael medverkade i andra stora tv-serier, som exempelvis Scrubs.

I juni tidigare i år berättade tv-stjärnan om sin cancerdiagnos i en tv-intervju. Där förklarade han att han var riktigt sjuk och inte längre kunde gå.

– Till slut så kommer det att ta mig, sa James Michael i intervjun med NBC då.

För ett tag sedan nåddes vi av nyheten att skådisens kollegor gör en fortsättningen av Vänner-serien med namn Friends Reunion. Friends Reunion finns att se på HBO Max sedan den 27 maj 2021.

”Det är officiellt FriendsReunion har premiär 27 mat på HBO – skulle vi kunna VARA mer exalterade?!”, skrev Jennifer Aniston på Instagram då.

Återföreningen beskrevs som en världsnyhet och fansen var i extas över att träffa sina favoriter Jennifer Aniston som Rachel Green, Courtney Cox som Monica Geller, Lisa Kudrow som Phoebe Buffay, Matt LeBlanc som Joey Tribbiani, Matthew Perry som Chandler Bing och David Schwimmer i rollen Ross Geller igen.

Annons

Den sistnämnda skådespelaren David Schwimmer meddelade dock i en intervju med The Graham Norton Show att han inte kommer att återvända som Ross utan som sig själv.

– Jag kommer vara mig själv, sa han då.

Nu sörjs James Michael Tyler av sina kollegor.

”Vi hade många skratt ihop, kompis. Du är saknad. Vila i frid min vän”, skriver Matt LeBlanc, som spelade Joey, i ett uttalande.

Förutom att James Michael Tyler blev känd världen över som Gunther i serien Vänner kände hans familj honom som en familjekär make. Han efterlämnar sig sin fru Jennifer Corno.

FOTO: XPOSUREPHOTOS.COM, Youtube

Annons