Vännens chockavslöjande: Justin Bieber och Selena Gomez har tagit en paus

Efter en infekterad familjekonflikt har Justin Bieber och Selena Gomez valt att ta en paus.

Lyckan var fullkomlig i slutet av hösten 2017 när världens mest kända av-och-på-par, Justin Bieber och Selena Gomez, basunerade ut att de hittat tillbaka till varandra. Sedan dess har de varit omåttligt gulliga mot varandra och visst har det verkat som att denna gång var “för alltid”.

Men icke. För nu avslöjar flera källor till US Weekly att Bieber och Gomez tagit en paus.

– Selena och Justin har beslutat sig för att ta en paus, mest på grund av Selenas mamma som inte gillar Justin. Hans familj älskar Selena, men hennes familj har satt henne i klistret och skapat en konflikt för att de inte litar på Justin, säger en vän till tidningen.

Enligt vännerna ska Selena ha gjort allt i sin makt för att medla med familjen. Men det har gått käpprakt åt pipsvängen, de vill inte tro på att popstjärnan har förändrats.

– Förhållandet med Justin har verkligen påverkats hennes relation med mamman, och det har varit en svår tid för Selena står sin mamma väldigt nära. Selenas mamma var det största stödet när hon hade hälsoproblem, säger vännen och fortsätter:

– Justin och Selena har beslutat sig för att ta en paus för att ge hennes familj mer tid att läka och acceptera att de är ett par igen.

Första gången paret blev tillsammans var 2011 och sedan dess har de gjort slut och återförenats så många gånger att det är oräkneligt.

Här är första bilderna på paret när de återförenades i höstas: 

Selena Gomez och Justin Bieber tog en cykeltur i Los Angeles.

Det forna paret har börjat träffa varandra igen.

Och visst ser de ut att trivas i varandras sällskap fortfarande.

Justin tog täten.

Mr Bieber var på strålande humör.

Så fina ihop!

LÄS OCKSÅ: Selena Gomez nära dö under akut operation – vännen bekräftar dramat

LÄS OCKSÅ: Selena Gomez, 25, inlagd på rehab – vännerna avslöjar sanningen om kollapsen

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!