TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Vännen avslöjar: Khloé lämnar Tristan efter otrohetsskandalen

04 maj, 2018 
Khloé Kardashian lämnar Tristan Thompson
Efter otrohetsskandalen lämnar nu Khloé Kardashian Tristan Thompson och Cleveland. Hon tar med sig nyfödda dottern True till familjen i Los Angeles.
Annons

Det var mitt i otrohetsskandalen med pojkvännen Tristan Thompson, 27, som Khloé Kardashian, 33, födde deras gemensamma dotter True. De nyblivna föräldrarna är vanligtvis bosatta i Cleveland, och på sjukhuset i staden tog även förlossningen plats. Sedan dottern kom till världen den 12 april har Khloé hållit sig hemma, men nu lämnar hon både Tristan och Cleveland.

Hon drar nu iväg till Los Angeles tillsammans med True för att hälsa på resten av hennes stora familj. Anledningen till det hela är för att hon ska fira ”Mothers day”, alltså Amerikas motsvarighet till morsdag.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Khloé kommer att åka till Los Angeles nästa vecka för att fira morsdag och just nu funderar hon över om hon ska välja att flytta dit igen, säger en vän till familjen till Radar Online.

– Hon börjar äntligen tänka klart och börjar ta situationen för vad den är. Hon vet att han var otrogen mot henne medan hon var gravid med deras dotter och det finns ingenting han kan göra eller säga för att få det ogjort, fortsätter vännen.

Annons

Den enda ur familjen Kardashian/Jenner som hittills uttalat sig om otrohetsskandalen är Kim Kardashian, 37. När hon gästade tv-showen The Ellen DeGeneres Show förklarade hon situationen som ”fucked up”.

Tristan Thompson hävdar själv att hela otrohetsskandalen är riggad, och enligt en uppgiftslämnare ska Khloé Kardashian ha trott på honom till en början.

– Tristan sa till Khloé att någon bara försöker sätta dit honom, och först trodde Khloé på honom. Men ju mer tid som går desto mer insikt i det här får Khloé. Hon säger till sina systrar att hon inte vill vara med honom längre, men Tristan låter henne inte gå.

FOTO: Ibl

Annons