Artikeln innehåller reklamlänkar

Uppgifter: Naomi Campbell, 46, är Liam Paynes, 25, nya kärlek

Naomi Campbell och Liam Payne sägs dejta

Naomi Campbell och Liam Payne har setts dejta varandra trots ålderskillnaden på 23 år. Och nu väntar alla bara på att de ska bekräfta relationen.

Naomi Campbell, 46, tycks gilla lammkött. Nyligen sågs hon lämna en konsert med artisten Liam Payne, 25, och han lär ha vilat handen på hennes rygg när de gick mot bilen, enligt Hollywoodlife.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Det var den 28 januari som de var på musikern Davido Adeleke show på O2 Arena och de verkar ha haft en flirtig konversation på Instagram efter att Naomi postade en bild på sig själv. Liam var inte sen att kommentera förstås.

En stor ålderskillnad

Perfektion hos en person, ge mig inte de där ögonen igen”,

Och hon lämnade förstås en kommentar på en av hans bilder.

Underbara själ”, skrev hon tillbaka.

Och trots åldersskillnaden på 23 år verkar de ha mycket gemensamt. Liam verkar gilla äldre, ikoniska modeller och Naomi i sin tur har en förkärlek för brittiska artister. Nyligen dejtade hon rappparen Skepta, 36. De gjorde slut förra året precis som Liam gjorde med programledaren Cheryl Cole, 35, som han har en ettårig son med.

Naomi har studerat vid skolorna London Academy For Performing Arts och Italia Conti Academy of Theatre Arts. Hon blev upptäckt som modell under en shoppingrunda endast 15 år gammal och var den första svarta kvinnan att pryda franska och brittiska Vouge. De senaste åren har hon släppt både parfymer och böcker.

Liam har tidigare kopplats ihop med svenska artisten Zara Larsson, 21. En bild på dem tillsammans i oktober 2018 skapade stora frågetecken hos fansen. I kommentarsfältet tappade många följare hakan av att se dem ihop och hoppades innerligt på att detta var en eventuell pik om att duon ska spela in musik tillsammans.

Men det lär inte ha varit någon kärlek där utan nu hoppas fansen på att Liam ska få ihop det med supermodellen istället.

LÄS MER: Tyra Banks: ”Jag är rädd för Naomi Campbell”

LÄS MER: Liam Paynes miss med nyfödda sonen – riskerar straff

FOTO: Doug Peters/TT

SENASTE NYTT!