Uppgifter: Rihannas nya barnbesked – efter fansens spekulationer

Rihanna är redo att skaffa barn – även om det blir på egen hand.
Efter nya uppgifterna om att Rihanna är redo att bli mamma spekulerar fansen i att världstjärnan kommer få barn tidigare än de hade trott.
Annons

Ända sedan artisten Rihanna, 31, blev tillsammans med miljardären Hassan Jameel, 30, 2017 har det ryktats om att det snart blir giftermål och barn. Ett tag gjorde paret slut för att sedan återförenas igen.

Det är fortfarande oklart om Rihanna och Hassan fortfarande är tillsammans då världstjärnan alltid varit återhållsam vad gäller det privata, men nu ryktas det om att Rihanna är redo att skaffa barn – även om det blir på egen hand.

Annons

– Hon vet att hon är framgångsrik och stark nog att bli en jättebra singel-mamma, säger en källa till sajten Hollywood Life.

Om det blir så att Rihanna skaffar barn inom kort är inte säkert, men enligt källan till Hollywood Life har Rihanna alltid velat bli mamma. Anledningen till varför det inte har blivit av är på grund av dålig tajming och ett fullbokat schema. Men en sak är säker, menar källan – Rihanna är redo att bli mamma.

Annons

– Eftersom hon blir äldre har hon till och med tänkt på att frysa in sina ägg. Hon ser fram emot att bli mamma, säger källan till sajten.

Fansens teori: ”Barnet är på väg”

Fansen tror dock att de kommer se Rihanna som mamma tidigare än källan tror. Spekulationerna tog fart ordentligt när Rihanna nyligen gillade en video på Instagram där en amerikansk journalist pratade om möjligheten att Rihanna och Hassan Jameel skulle ta nästa steg i relationen.

– Inte än, för hon vill fortfarande röka en cigarett någon gång ibland, men jag ser definitivt en förlovning och sedan ett barn inom två år, säger journalisten i videoklippet.

När fansen såg att Rihanna hade tryckt på gilla-knappen dröjde det inte länge innan spekulationerna var i full gång.

”Hon gillade! Barnet är på väg”, skrev ett fan.

”Hon gillade! Betyder det att förlovning och barn kommer innan #R9?”, skriver en annan.

Annons

”Rihanna gillar – Rihanna godkänner”, konstaterar ännu än.

Av: Angelica Jaako Billenman, Agnethe Alm

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…