LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Uppgifter: Miley Cyrus och Kaitlynn Carter går skilda vägar

22 sep, 2019 
AvSarah Mansouri
Enligt nya uppgifter är den romantiska relationen mellan Miley Cyrus och Kaitlynn Carter över.
Nyligen kom det uppgifter om att artisten Miley Cyrus och The Hills-stjärnan Kaitlynn Carter flyttat ihop.
Men redan nu verkar det som att förhållandet har nått sitt slut.
– De har ingen romantisk relation längre, säger en källa.
Annons
Miley Cyrus bryter tystnaden efter uppbrottet från Liam HemsworthBrand logo
Miley Cyrus bryter tystnaden efter uppbrottet från Liam Hemsworth

Det var i början av augusti i år som det bekräftades att artisten Miley Cyrus, 26, och skådespelaren Liam Hemsworth, 29, valt att gå skilda vägar. Trots att det forna paret haft ett stormigt förhållande, med mycket upp- och nedgångar under tio års tid, var uppbrottet en nyhet som skakade Hollywood med tanke på att det hände endast sju månader efter deras bröllop.

Miley och Liam verkade mer stabila än någonsin under sin sista tid tillsammans som nygifta efter vigseln i deras gemensamma hem i Nashville. Det har spekulerats en del kring varför de valde att gå skilda vägar, men hittills har varken Miley Cyrus eller Liam Hemsworth bekräftat anledningen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
miley curys och liam hemsworth
Miley Cyrus och Liam Hemswroth brutna äktenskap kom som en chock.

Samtidigt som nyheten om uppbrottet kom började det dock genast spekuleras i nya romansrykten. Miley Cyrus sågs nämligen på en resa i Italien där hon sågs kyssas med The Hills-stjärnan Kaitlynn Carter, 31, som även hon nyligen kommit ut från en seriös relation med exmaken Brody Jenner, 36.

Annons

Sedan Kaitlynn och Miley kom tillbaka hem till USA har de setts tillsammans vid flera tillfällen. De har till exempel fotats på gatorna i New York hand i hand, på MTV-galan och på lunchdejt med Miley Cyrus mamma Tish Cyrus, 52.

I början av september kom dessutom uppgifter om att det ryktade paret tagit ytterligare ett steg i sin relation och flyttat ihop.

– De bor tillsammans och är väldigt lyckliga. Miley mår toppen. Hon går vidare. Hon verkar inte ångra någonting. Hon älskar att vara med Kaitlynn, sa en källa då.

Miley och Kaitlynn har öppet visat sin nära relation sedan en tid tillbaka.
Miley och Kaitlynn har öppet visat sin nära relation sedan en tid tillbaka.

”Vänner för alltid”

Men redan nu, bara veckor efter uppgifterna om att de flyttat ihop, är kärlekssagan över mellan Miley Cyrus och Kaitlynn Carter, detta enligt källor till amerikanska sajten People.

– Miley och Kaitlynn gjorde slut. De är fortfarande vänner, säger källan.

Nyheten kommer bara en vecka efter att de sågs tillsammans ute i Los Angeles.

– De har varit vänner för alltid och fanns där för varandra när de båda separerade men de har ingen romantisk relation längre.

FOTO: TT/Juju Roba, TT/Rex/Matt Baron, TT/Danny Moloshok, TT/DIGGZY/SplashNews.com

Annons