Nya uppgifter: Miley Cyrus och Kaitlynn Carter bor ihop

Nya uppgifter: Miley Cyrus och Kaitlynn Carter bor ihop
Det har gått ungefär en månad sedan världen möttes av nyheten att Miley Cyrus och Liam Hemsworth gått skilda vägar efter ett stormigt, tioårigt förhållande och efter sju månader som gifta. Samtidigt som nyheten kom sågs Miley kyssa The Hills-stjärnan Kaitlynn Carter – och enligt nya uppgifter bor det ryktade paret nu tillsammans.
Annons

För ungefär en månad sedan kom nyheten om att artisten Miley Cyrus, 26, och skådespelaren Liam Hemsworth, 29, gått skilda vägar efter endast sju månader som gifta.

Nyheten var en chock trots att paret har haft sina upp- och nedgångar i sin stormiga relation som pågått från och till i tio år.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

2013 gick det till och med så långt att de bröt sin då ettåriga förlovning och året efter hittade Miley Cyrus kärleken på annat håll i Patrick Schwarzenegger, 25. Men förhållandet med Patrick höll dock inte längre än ett år.

Annons
Annons

Några år senare sågs Miley återigen med samma förlovningsring på fingret som hon hade fått av Liam fyra år tidigare. Efter återföreningen har paret verkat mer stabila i sitt förhållande än någonsin – och i december blev de alltså äkta makar när de sa ja till varandra under en hemlig ceremoni i deras gemensamma hem i Nashville.

Men för en månad sedan var den kärlekssagan alltså över – och det började genast att ryktas om att en ny hade tagit fart.

Kort efter uppbrottet sågs Miley på en resa i Italien där hon kysstes med The Hills-stjärnan Kaitlynn Carter, 30, som även hon nyligen kommit från en seriös relation med exmaken Brody Jenner, 36.

Miley Cyrus är lycklig

Sedan Miley och Kaitlynn kom tillbaka till USA har de setts tillsammans vid flera tillfällen, bland annat vid MTV video music awards i New Jersey, det rapporterar sajten People.

Annons

Miley uppträdde på galan och innan hon gick upp på scenen fångade kamerorna Kaitlynn på bild när hon placerade sin hand på Mileys huvud bakom kulisserna.

– Miley står Kaitlynn väldigt nära. Det är romantiskt, men det är också en vänskap. De går båda igenom liknande saker just nu och kommer på så sätt närmare varandra, säger en källa till People.

Förutom att de syntes på MTV-galan så har Miley och Kaitlynn och fotats på gatorna i New York då de gick hand i hand. Under helgen som gick syntes det ryktade paret på en lunchdejt i Los Angeles tillsammans med Miley Cyrus mamma Tish Cyrus, 52.

Annons

Enligt nya uppgifter till People så bor Miley och Kaitlynn tillsammans nu.

– De bor tillsammans och är väldigt lyckliga. Miley mår toppen. Hon går vidare. Hon verkar inte ångra någonting. Hon älskar att vara med Kaitlynn, säger källan till People.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…