TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Uppgifter: Han pekas ut som Angelina Jolies nya kille

16 jan, 2018 
AvJoakim Almén
Angelina Jolie har omnämnts flitigt i media efter ”Golden Globes”-galan gick av stapeln nyligen. Nu hävdar amerikanska nöjessajter att filmstjärnan har en ny kille i den rapparen och filmregissören PraCh Ly, som är ett stort namn i sitt hemland Kambodja.
Annons

Angelina Jolie, 42, har skapat rubriker efter Golden Globes förra veckan. Uppmärksamma galatittare noterade att hon tittade bort när Jolies ex-make, Brad Pitts, 54, ex (innan Jolie alltså) Jennifer Aniston, 48,  gick upp för att tala på galan. Av tysk media blev Angie dessutom ihopparad med svenska Guldpalmen-vinnande regissören Ruben Östlund, 43, som hennes potentiellt nya kille. Och några dagar efter framkom det att Brad Pitt var riktigt irriterad över att Jolie tagit med parets gemensamma son, Pax, 14, som dejt på galan. Mycket Jolie alltså, och nu skapar stjärnan ännu en rubrik.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Amerikanska nöjessajter, däribland Radar, hävdar att Jolie dejtar den kambodjanska filmregissören och rapparen PraCh Ly, 38. Det påstådda paret ska ha träffats genom Angelinas goda vän Loung Ung, 47, människorättskämpen som skrivit boken för den Jolie-regisserade Netflix-filmen ”First they killed my father”, och kommi varandra nära genom diskussioner om välgörenhet och Kambodjas politiska läge, något Jolie brinner för.

Annons

Enligt Radars källa ska PraCh hämtat Jolie och hennes barn i hennes hem i Los Feliz i Los Angeles, för att ta dem till Cambodia Town i Long Beach för att lära dem mer om hans hemland. De ska också flertalet gånger ha setts strosa runt tillsammans i stadsdelen.

PraCh föddes i ett koncentrationsläger under diktatorn Paul Pots-skräckvälderegim i Kambodja, men flydde med sin familj till Long Beach i USA. Han blev en hiphopstjärna i hemlandet efter att en DJ började spela hans hemmasnickrade låtar och har sen dess burit titeln ”Kambodjas första rapstjärna”. Han ska under senaste tiden blivit något av en fadersfigur och mentor för Angies äldsta son, Maddox, 15, och Jolie och PraCh syns ofta ute på events i LA tillsammans.

Enligt tidningen People handlar dock den påstådda romansen enbart om vänskap. En källa säger att Jolie beundrar hans arbete, att de bara är vänner och att Jolie, efter uppbrottet med Brad Pitt 2016, inte kommer vara intresserad att dejta någon inom en snart framtid. Huruvida Jolie ”bara” är nära vän eller faktiskt dejtar PraCh Ly lär framtiden utvisa.

Foto: IBL, Stella Pictures

Annons