Uppgifter: Britney Spears chockbesked om karriären: ”Desperat”

Britney Spears överväger att gå i pension
Britney Spears har varit aktiv som artist i många år och har en rad utmärkelser i bagaget. Nu funderar världsstjärnan på att gå i pension för att istället fokusera på sin hälsa.
Annons

Världsstjärnan Britney Spears, 37, har länge kämpat med psykisk ohälsa och när hennes pappa Jamie Spears, 66, nästan gick bort efter en allvarlig sjukdom blev det för mycket. Britney lade in sig själv på en klinik och gör nu allt i sin makt för att må bättre och kunna ta hand om sönerna Jayden, 12, och Sean, 13.

Annons

Pojkarna bor numera hos sin pappa Kevin Federline, 41, på heltid. Men huruvida relationen mellan exmakarna är god är oklart. Förra året krävde Kevin nämligen sin ex-fru på mer pengar i underhåll för sönerna eftersom att han inte tyckte att 160 000 kronor i månaden var tillräckligt mycket.

I dokumentären I am Britney Jean berättar sångerskan att hon är ganska introvert och att det kan finnas en orsak till att hon inte mår bra.

Annons

– Jag är egentligen inte gjord för den här industrin. Jag har alltid varit blyg. Det är så jag är, jag kan inte riktigt hjälpa det. Jag blir olika personer…helt seriöst, bipolär sjukdom, säger Britney Spears i intervjun och avslöjar samtidigt att hon inte har fått en diagnos.

Britney Spears funderar på att gå i pension

Nu berättar en källa till podden Straight Shuter att Britney Spears i hemlighet funderar på att pensionera sig:

– Britneys enda jobb är att få hjälp och hon har lagt in sig på en klinik. Hon kommer göra allt som krävs för att må bättre och om det betyder att aldrig mer uppträda så får det vara så, säger uppgiftslämnaren och fortsätter:

– Hennes nära och kära är väldigt stöttande och bryr sig inte om hur mycket pengar hon kommer förlora. Hon har redan mer pengar än hon någonsin kan spendera och är nu desperat på jakt efter det som pengar inte kan köpa – lycka.

Annons

Britney Spears släppte debutsingeln ...Baby One More Time år 1998 och har en lång karriär bakom sig. Frågan är nu alltså om den är över för gott.

FOTO: Chris Pizzello / INVISION / TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…