TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Uppgifter: Ännu en Kardashian-syster gravid

27 sep, 2017 
AvHanna Svärd
Kim Kardashian, Kylie Jenner och nu Khloé Kardashian. Storasyster Kim och lillasyster Kylie verkar ha fått sällskap – nya uppgifter säger nämligen att ytterligare en Kardashian-syster väntar barn. Och den här gången är det Khloé som går ut med sin graviditet.
Annons

Tidigare i veckan kunde vi rapportera om att Kylie Jenner, 20, väntar barn med pojkvännen Travis Scott, 25. Men efter att graviditeten hade outats dröjde det inte länge innan spekulationerna om att Kylie skulle bära Kim Kardashians barn, satte igång. Det är sedan tidigare känt att Kim Kardashian, 37, och Kanye West, 40, väntar barn genom en surrogatmamma. Och dessa rykten sa alltså att Kylie skulle vara denna surrogatmamma. Huruvida detta stämmer eller inte, har ännu inte utretts vidare, och dessutom hamnar denna spekulation nu i skuggan av en annan uppgift. Nu sägs det nämligen att även systern Khloé Kardashian, 33, väntar barn.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det ser alltså ut att bli en massiv utökning för den redan enorma Kardashian-klanen i början av nästa år. Både Kylie och Kim är beräknade att få sina barn i januari, och enligt TMZ ska Khloé nu vara gravid i tredje månaden. Stämmer detta blir det Khloés första barn. Pappa är NBA-stjärnan och pojkvännen Tristan Tompson.

Annons

Enligt TMZ har hon och pojkvännen som hon har varit tillsammans med i ett år, ännu inte tagit reda på vad det är för kön på bebisen. Men de flesta är trots allt kvar i det stadiet där chocken ännu inte lagt sig över att en tredje Kardashian-syster kan vara gravid. På Twitter exempelvis, fullkomligt svämmar reaktionerna på den glada nyheten över:

“Vad är det här för gravidpakt?”, undrar en person.

“Nu är Khloé Kardashian gravid? Kardashian-historien som aldrig tar slut”, skriver en följare medan en annan fortsätter på spåret om att Kim Kardashian skulle plocka personer ur sin egen familj för att få fram nya barn:

“Teori: Khloé och Kylie är BÅDA Kims surrogatmammor. Kim samlar bara på bebisar”.

Ja, vad som är mest troligt är svårt att avgöra. Men om det nu är så att Kim, Kylie och Khloé alla tre väntar EGNA bebisar, känns det ganska uppenbart vilka kusiner som kommer ta över Kardashian-imperiet i framtiden..

Foto: IBL

Annons