Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Unga tv-mammans oväntade gravidbeslut – efter senaste uppbrottet

23 maj, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Teen mom-stjärnan Kaylin Lowry har bestämt sig för att använda sig av en spermadonator för nästa barn då hon är trött på sina barns pappor.
Hon blev dumpad som höggravid med tredje barnet. Nu har Teen mom-stjärnan Kailyn Lowry tröttnat på män och nästa barn vill hon skaffa med hjälp av spermadonator.
Annons

Det går verkligen inte bra på kärleksfronten för Kailyn Lowry, 26, känd från MTV-serien Teen mom. Tre barn och lika många uppbrott, om inte fler, senare är hon singel.

Nu berättar tv-mamman att hon tröttnat på män och att hon vill använda sig av en spermadonator om hon ska skaffa ett fjärde barn.

– Fler barn, ja. men mer pappor, nej, säger stjärnan till Radar Online.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Barnen Isaac, 8, Lincoln, 4, och Lux, nio månader, har alla olika pappor och Kaylin Lowry har ansträngda relationer till samtliga, vilket också visats i tv-serien.

– Inga mer pappor, förtydligar hon till sajten och fortsätter:

– Spermabankgrejen skulle vara ett annat scenario, då behöver man inte ha några pappor involverade.

Kalyn Lowry dumpades som höggravid förra sommaren, men idag säger hon att relationen med exet Chris Lopez är okej trots att han vägrade delad vårdnad om sonen till en början.

Annons

– Jag skulle säga att det är mer stabilt idag. Jag har en bra relation med hans mamma. Det hjälper och hon kan ha honom (sonen Lux, reds anm) när han har honom.

Och på kärleksfronten är det väldigt dött just nu.

– Jag dejtar inte. Jag har inget dejtingliv, säger Kailyn Lowry.

FOTO: IBL

Annons