Artikeln innehåller reklamlänkar

Unga tv-mamman svårt sjuk mitt under graviditeten: "Känner mig värdelös"

"Teen Mom"-stjärnan Amber Portwood är gravid med sitt andra barn. Men nu berättar hon att hon har drabbats av komplikationer.

”Teen Mom”-stjärnan Amber Portwood, 27, har haft en tuff tid det senaste decenniet. 2011 förlorade hon vårdnaden om dottern Leah, 8, på grund av sitt drogmissbruk och sedan dömdes hon även till fem års fängelse. I höstas kunde tv-stjärnan äntligen ge ett glädjebesked – hon väntar barn med nya kärleken Andrew Glennon.

För US Weekly berättade Amber Portwood då att hon först blev ”lite rädd” när hon fick reda på att hon var gravid, men att hon ser fram emot att ge dottern Leah, 8, ett lillasyskon.

– Jag satt ner och tänkte på det, och jag insåg att det var ett stort steg i mitt liv och att det faktiskt var något bra. Efter 30 minuter var jag riktigt glad. Efter den inledande chocken så var det inget annat än lycka och att bara njuta tillsammans med min pojkvän, sa hon då.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Men nu kommer nästa bakslag. Stjärnans graviditet har nämligen inte varit lätt och nu berättar Amber att hon har drabbats av graviditetsdiabetes.

– Mitt illamående på morgonen blev bara värre, så jag gick till doktorn och fick reda på att jag drabbats av graviditetsdiabetes, säger hon i “Teen Mom” enligt In touch och fortsätter:

– Jag kan inte riktigt njuta av min graviditet så mycket. Jag känner mig alltid trött och känner mig värdelös. Den här graviditeten, jag vet inte om det beror på att jag har blivit äldre, har definitivt varit jobbigare än den förra.

Graviditetsdiabetes går ofta över av sig själv så fort barnet är fött, men förhöjda blodsockervärden under graviditeten är inte bra. Är blodsockret för högt under de första tre graviditetsmånaderna ökar risken för missbildningar hos fostret, och är det för högt under de sista tre månaderna kan barnet växa onormalt mycket vilket ökar risken för komplikationer i samband med förlossningen, enligt 1177 Vårdguiden.

Amber Portwood slog igenom i MTV:s realityserie ”Teen Mom” när hon och andra tonårsmammor lät kamerateam följa deras graviditeter.

Hetast på Hänt-TV: JONNA & JOHANNA avslöjar SPERMASOFFAN i Let’s Dance

LÄS OCKSÅ: Tv-mamman anmäls av sin mor – efter sonens avslöjande

LÄS OCKSÅ: Unga tv-mamman förlorar vårdnaden om sonen – igen

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!