LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Instagramprofilerna döda i flygkrasch – vännernas sorg efter tragedin

12 apr, 2018 
Malin Ljung
Instagramstjärnorna Mariah Sunshine och James Pedroza var på väg till Las Vegas med sina vänner. Men 15 minuter efter starten kraschade flygplanet och de sex passagerarna avled.
Annons

Under måndagskvällen avled sex personer i en flygkrasch i Scottsdale, Arizona. Tre av passagerarna ombord ska enligt People ha varit Instagramprofilerna Mariah Sunshine Coogan, 23, piloten James Pedroza, 28, och Anand Patel, 26. Med på flygplanet fanns även deras vänner Helena Lagos, 22, Erik Valente, 26, och Iris Rodriguez Garcia, 23.

De sex personerna ska ha varit på väg till Las Vegas, men kraschade bara 15 minuter efter starten på en golfbana i Scottsdale. Orsaken till olyckan är fortfarande ett mysterium, enligt rapporter till CBS News ska det inte ha funnits några indikationer på att det var några problem. Kort före olyckan ska flygledaren ha varit i kontakt med piloten Pedroza som uppgav att det inte fanns några problem.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Upplever du att det är några problem?, hörs flygledaren fråga Pedroza.

– Nej, det går bra, det är bara en lektionsövning, ska han ha svarat.

Enligt utredarna kommer en preliminär olycksorsak att presenteras om två veckor.

Vänner till de avlidna fyller nu deras kommentarsfält på Instagram med kondoleanser.

FOTO: Instagram

Annons