Tv-reportern Victoria Price cancer upptäcktes i direktsändning

Tv-reportern Victoria Price cancer
Tv-reportern Victoria Price, 28, har drabbats av cancer. Något som upptäcktes i en direktsändning av en tittare som larmade.
”Hade jag inte fått det mejlet, då hade jag aldrig kontaktat min läkare. Då hade cancern fortsatt att sprida sig”, skriver Victoria.
Annons

Victoria Price, 28, är till vardags nyhetsreporter i den amerikanska tv-kanalen WFLA. Nu kommer hon dock att behöva sjukskriva sig från jobbet, hon har nämligen drabbats av sköldkörtelcancer som spridit sig från halsen.

Annons

28-åringen hade själv inte en aning om att hon drabbats av cancer, förrän en uppmärksam tittare larmat henne. Personen hade i direktsändningen sett att Victoria Price hade en utbuktning på halsen som liknade den personen själv drabbats av – och som var konstaterat cancer.

”Hon hade sett en knöl på min hals som påminde om hennes egen. Hennes visade sig vara cancer. Och nu visar det sig att det är min med”, skriver tv-reportern på sin Twitter, något BBC skrivit om.

Annons

Bilden som avslöjade Victorias cancer

Victoria Price har de senaste månaderna arbetat med rapporteringen av corona, covid -19, i delstaten Florida. Och hon har själv inte haft en tanke på sin hälsa eller anat att något kunde vara fel.

”Hade jag inte fått det mejlet, då hade jag aldrig kontaktat min läkare. Då hade cancern fortsatt att sprida sig. Det är en skrämmande tanke”, skriver hon.

Victoria Price kommer att opereras omgående. Och nu uppmanar hon sina följare att vara uppmärksamma på förändringar, även om de kan vara svåra att se. Victoria har även delat med sig av en bild från den nyhetssändning där tittaren drog åt sig öronen, och med bilden förklarar hon hur svårt det kan vara att se.

Så syns sköldkörtelcancer

”Jag håller med om att det inte är det lättaste att se. Det är inte jätteuppenbart om du inte vet vad du ska kolla efter. Den här bilden visar det lite bättre. Jag lär mig fortfarande men min läkare förklarade att tumören är i mitten av min sköldkörtel, och att lymfkörtlarna trycks upp och ut, därav den subtila utbuktningen”.

Annons

FOTO: Twitter

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…