Artikeln innehåller reklamlänkar

Tv-fruns nya ingrepp gillas inte av fansen: ”Ser galen ut”

Kim Zolciak-Biermann, känd från tv-programmet The Real housewives of Atlanta, får kritik för sina stora läppar.

Kim Zolciak Biermann från tv-programmet The real housewives of Atlanta får kritik över sitt senaste ingrepp, men hennes dotter slår tillbaka mot följarna.

Tv-frun Kim Zolciak Biermann, 40, har i flera år varit huvudperson i realityserien The real housewives of Atlanta och aldrig varit främmade för skönhetsingrepp. Men det senaste hon gjort väcker föjarnas reaktioner!

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Nu har hon fyllt läpparna med fillers till oigenkännlighet och få ta emot mycket kritik på sin Instagram, enligt X17 Online.

Herregud. Du ser helt galen ut, varför kan ingen bara säga till dig att sluta. Du var mycket finare innan du började med allt det där, du ser helt enkelt inte ut som en riktig människa längre”.

Och Kim Zolciak Biermann hymlar inte om ingreppen. Hon erkänner att hon aldrig skulle ha tid med något annat än att fixa sitt hår och sin make-up om hon inte gick och förbättrade sitt utseende.

– Ja, jag jag gjort mina läppar, jag har använt Botox sedan jag var ung, mot migrän i början men nu av andra orsaker, uppenbarligen. Jag har fixat mina bröst, jag har fixat mitt bråck och min mammamage efter graviditeterna, allt på samma gång, har hon berättat i Eonline.

Dottern försvarar henne

Och Kim verkar ha överfört sin besatthet av stora läppar då hennes dotter Brielle, 21, också poserar på Instagram med misstänkt injicerade läppar.

Där slår också Brielle tillbaka:

Sociala medier kan verkligen förstöra din mentala hälsa, vi måste sluta att jämföra oss med dessa orealistiska bilder på människor som får oss att tro att deras liv är perfekt. Ingen liv är mer perfekt än någon annan, skriver hon.

Tv-frun är gift med maken Kroy och mamma till barnen Brielle, Ariana, 17, KJ, 16, Kash, 6, och tvillingarna Kaia och Kane, 5. Vad hennes make och den övriga familjen säger om ingreppet ska vi låta vara osagt.

LÄS MER: Kim Zolciak Biermanns bild på sonen Kash förbryllar

LÄS MER: Tv-frun kritiseras – ville sälja dotterns sexuella tjänster

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!