Tusentals Game of thrones-fans kräver ändring

Tusentals Game of thrones-fans kräver ändring
Med bara ett avsnitt kvar av Game of Thrones är spänningen hög inför upplösningen av världens största tv-serie. Men efter att serien tabbat sig flera gånger, kräver fansen nu förändring.
Annons

Förväntningarna på den prisbelönta serien Game of thrones på HBO är höga och redan efter första avsnittet höjdes protester från besvikna fans. Då var det skådespelerskan Emilia Clarke, 32, som spelar Daenerys Targaryen, som bytt frisyr på bara några sekunder, något som inte undgick tittarnas skarpa blickar.

Annons

I förra veckan blev det ramaskri när det visade sig att en annan, ännu större miss, slunkit igenom. Även denna gång var Emilia Clarke inblandad. Under en festscen syntes nämligen en kopp från Starbucks stå framför Daenerys Targaryen. Sedan dess har kaffejättens namn nämnts i samband med Game of Thrones omkring 10 000 gånger i tv och radio. Men det är bara toppen på isberget. Det som inte räknats med är värdet från muntliga diskussioner och spridningen på sociala medier.

På twitter delade en person med sig av sin vrede mot series upphovsmän Dan Weiss och David Benioff i en tweet som snabbt fick stor spridning.

Annons

För dem som försvarar D&D efter det här avsnittet, förklara för mig varför Jamies hand växte tillbaka … DEN HÄR SÄSONGEN ÄR DEN VÄRSTA NÅGONSIN, PÅ ALLA SÄTT! DRA ÅT HELVETE”, skrev den upprörda twittraren i en tweet som i skrivande stund fått över 1500 retweets.

Nu kräver fansen förändring

Nu fortsätter tusentals fans att uttrycka sitt missnöje över den åttonde och sista säsongen – och pekar ut seriens manusförfattare i processen.

Efter söndagens näst sista avsnitt var fansens åsikter delade, efter att Daeneys Yargaryen lät sitt eldiga raseri regna över King’s Landing – trots att staden redan besegrats.

”Återskapa säsong 8 med kompetenta författare. David Benioff och D.B Weiss har visat sig vara väldigt inkompetenta författare när de inte har något källmaterial (dvs böckerna) att falla tillbaka på. Denna serie förtjänar en sista säsong som är meningsfull. Ta hänsyn till mina önskemål och få det att hända, HBO!”, skriver ett missnöjt fan.

Annons

FOTO:

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…