Tristan Thompsons oväntade kärleksord till Khloé Kardashian

Tristan Thompson och Khloé kardshian med True
Khloé Kardashian och Tristan Thompson har knappt pratat med varandra sedan de gjorde slut efter otrohetsskandalen. Nu chockar Tristan följarna genom att lägga upp en rejäl kärlekshyllning till sitt ex på Instagram. ”Du är den vackraste människa jag någonsin träffat från insidan och ut”, skriver han.
Annons

Realitystjärnan Khloé Kardashian, 35, har haft ett tungt år bakom sig. För drygt ett år sedan blev hon och dåvarande pojkvännen Tristan Thompson, 28, mamma till lilla True.

Strax innan Trues födelse uppdagades det att Tristan Thompson varit otrogen mot den då höggravida Khloé Kardashian. Hon tog tillbaka honom och de kunde påbörja familjelivet ihop. Men så i början av året kom nästa skandal. Tristan Thompson ska nämligen ha varit otrogen igen – den här gången med 21-åriga Jordyn Woods. Innan skandalen var Jordyn en nära vän till familjen Kardashian och bästa vän med den yngsta systern Kylie Jenner, 21.

Annons
Annons

Händelsen blev droppen som fick bägaren att rinna över för Khloé Kardashian, som en gång för alla valde att lämna Tristan Thompson.

Khloé och Tristan pratade inte med varandra

Enligt uppgifter till nöjessajten Radar online ville Khloé Kardashian då inte ha Tristan Thompson i närheten av sitt barn.

Annons

– Khloé försöker förhindra Tristan från att träffa True och det börjar göra honom riktigt förbannad, berättade en källa.

När deras dotter fyllde ett år var båda på plats för att fira henne, men det forna paret sa knappt ett ord till varandra.

– Khloé och Tristan poserade ihop på några bilder tillsammans med True, men utöver det hade de väldigt lite interaktion med varandra, uppgav en källa till tidningen People.

Kärleksfulla inlägget på Instagram

Därför var det många människor som höjde på ögonbrynen när Tristan Thompson, på Khloé Kardashians födelsedag, valde att hylla henne rejält på sin Instagram.

”Du är den vackraste människa jag någonsin träffat från insidan och ut. Tack för att du är en fantastisk mamma för vår dotter True. Hon är välsignad som ha någon som dig att se upp till. Jag önskar dig ingenting annat än mer framgång och skickar positiva välsignelser åt ditt håll. Njut av din dag Koko.”

Tristan Thompson har modererat kommentarsfält och därför har inlägget bara några få kommentarer. Khloé Kardashian har dock varit inne och gillat inlägget.

FOTO: TT, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…