Artikeln innehåller reklamlänkar

Travis bryter tystnaden efter ryktena om otrohet mot Kylie

Travis Scott ryktas ha varit otrogen mot Kylie Jenner, vilket han nu tillbakavisar.

I måndags började en bild cirkulera på nätet på en man som är misstänkt lik rapparen Travis Scott, tätt omslingrad med en kvinna som inte alls är lik hans flickvän Kylie Jenner. Nu tillbakavisar Travis ryktena om att han varit otrogen.

Det har inte varit en lätt vecka för Travis Scott, 26! I måndags började en bild cirkulera på nätet där en man, misstänkt lik rapparen, står tätt omslingrad med en kvinna, som absolut inte är Travis Scotts flickvän Kylie Jenner, 21. Direkt gick snacket att Travis varit otrogen mot Kylie, som han fick dottern Stormi med för 10 månader sedan.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Nu tillbakavisar Travis Scott ryktesspridningen:

“Nättroll vill alltid skapa falskt skit för att förstöra äkta kärlek. ATT GÅ ÖVER GRÄNSEN FÖR ATT FÅ SKIT ATT SE UT SOM NÅGOT ANNAT ÄR ELAKT”, skriver han på sin Instagram-story.

Han fortsätter:

”Jag hatar att behöva ta upp den här skiten, men sluta att försöka stjäla glädje från skit som är bra. Jag ber för att Gud blockar all ondska.”

Han avslutar sitt inlägg med ”TILLBAKA TILL ATT FIRA!!!!” eftersom han bara timmar innan uttalandet toppade Billboardlistan med nya singeln Sicko Mode från hans nya album Astroworld. Även albumet toppar album-listan.

”De har pratat om bröllop”

Kylie Jenner firade också pojkvännens förstaplats på Billboardlistan genom att dela en massa bilder på dem ihop med orden:

“Grattis till förstaplatsen för låten och albumet, älskling.” 

En av bilderna ska även ha innefattat en diamantring-emoji och därmed tog Kylie Jenner också kål på ryktena om att de skulle ha en fnurra på tråden.

Nu undrar många om de kommer att gifta sig snart, men enligt en källa till People har de inga som helst sådana planer den närmsta framtiden.

–De har pratat om bröllop, men det verkar inte som att de planerar ett bröllop, säger personen och menar att paret helt enkelt har för fullt upp med Stormi.

–De älskar att vara föräldrar. Kylie är en fantastisk mamma. Hon pratar alltid om Stormi och tillbringar så mycket tid med henne som möjligt.

LÄS MER: Kylie Jenners nya barnbesked: Bästa som någonsin hänt henne

LÄS MER: Här visar Kylie Jenner upp hemliga gravidmagen på Halloween

FOTO: IBL, Stella

SENASTE NYTT!