TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Tom Jones dejtar Priscilla Presley

09 feb, 2017 
AvEmelie Tholin
Elvis ex-fru blev Tom Jones tröst i sorgen efter hustruns tragiska död. Nu har de blivit ett kärlekspar!
Annons

I april förra året förlorade Tom Jones, 76, sin älskade hustru Linda hastigt i aggressiv cancer. Bara en vecka efter att hon fått diagnosen somnade hon in. Den världsberömde sångaren var utom sig av sorg och föll ner i ett avgrundsdjupt hål. Allt var svart.

– Jag har alltid vetat att hon varit viktig för mig, men nu inser jag att hon var viktigast av allt i mitt liv, grät Jones från scenen.

Tom Jones takes his wife a medical buidling in Beverly Hills, CA
Tom Jones med sin bortgångna fru Linda.

Paret hade träffats som 16-åringar och varit äkta makar i 59 år. Linda hade hela tiden funnits vid Tom Jones sida, trots att många andra kvinnor passerat i revy. En som stöttade sångaren i sorgen efter hustrun var Priscilla Presley, 71. Nu rapporterar engelska tidningar att vänskapen övergått i kärlek. Nytagna bilder visar Tom Jones och Elvis exfru ute i Hollywood på en romantisk dejt.

–Det finns en glöd mellan dem, men Tom vill ta det lugnt, säger en källa till The Sun.

Tom Jones har många kvinnoaffärer genom åren, men hjärtat har alltid funnits hos hans älskade Linda. Det återstår att se om han verkligen menar allvar med Priscilla…

Foto: IBL, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons