Tom Jones förkrossad efter hustruns plötsliga död

Tom Jones har under lång tid i pressen skrutit om att han lägrat 250 kvinnor om året. Efter fruns bortgång insåg "Tjuren från Wales" plötsligt vad som faktiskt var viktigast i livet.

Tusentals engångsligg betydde ingenting. Men Tom Jones, 75, kan omöjligt komma över att hans fru Linda gått bort i cancer efter 59 års äktenskap.

Den 10 april avled Tom Jones jämnåriga fru Linda i cancer. Hon var gick bort bara en vecka efter att hon fått diagnosen och sångaren avbröt genast sin turné i Filippinerna och flög hem då han fick reda på vad som höll på att ske.

Hay Festival hemma i Wales gjorde Tom förra veckan sitt första offentliga framträdande efter hustruns död. Tyngd av sorg bröt han ihop inför publiken:

– Jag har alltid vetat att hon varit viktig för mig, men nu inser jag att hon var viktigast av allt i mitt liv.

Tom Jones fru Linda dog i cancer en vecka efter att hon fått diagnosen.

De gifte sig 16 år gamla och var äkta makar i 59 år trots att Tom sedan 60-talet varit känd som en stor kvinnokarl. Fast han hade affärer till höger och vänster har Linda funnits vid hans sida, något utomstående funnit märkligt med tanke på att Tom inte bara gått under smeknamnet Tjuren från Wales utan även i pressen skrutit om att han lägrat 250 kvinnor om året. Nu säger artisten samtidigt som han faller i gråt att de aldrig ens haft en tanke på att skilja sig:

– Vårt äktenskap var stabilt och vi kände båda att inget kunde rubba det. Det var för alltid. Så orubbligt var vårt äktenskap.

 Foto: IBL, Stella

SENASTE NYTT!