LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Tom Cruise nya utseende chockar: ”Hans ansikte har kollapsat!”

16 maj, 2024 
tom cruise
Han har gått från att vara den hetaste hunken i Hollywood till att liknas vid en jordekorre – och nu har huden börjat hänga!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bakom kulisserna av Ronja Rövardotter – Christopher Wagelin om inspelningen: ”Superallergisk”Brand logo
Bakom kulisserna av Ronja Rövardotter – Christopher Wagelin om inspelningen: ”Superallergisk”

Tom Cruise, 61, har tjänat miljoner på att skådespela men ändå är det ofta hans kärleksliv som får mest fokus i medierna. Den här gången skrivs det om ”Top Gun”-stjärnan av en helt annan anledning dock – nämligen hans utseende! På sistone har han sett väldigt annorlunda ut och enligt en källa planerar han nu att genomgå flera skönhetsingrepp i ett desperat försök att rädda situationen.

– Tom har genomgått jättemånga operationer och det har börjat tära på hans utseende. Hans ansikte kollapsar och har börjat hänga på konstiga ställen, säger källan till In Touch.

”Det ser verkligen onaturligt ut!”

Under inspelningen av den kommande filmen ”Mission: Impossible 8” chockades många av 61-åringens yttre.

– Hans vänner vädjar till honom att han ska sluta försöka se yngre och istället åldras med värdighet. Men det är inte hans stil, säger källan och fortsätter:

– För några år sedan var han så svullen i ansiktet att folk jämförde honom med en jordekorre. Men nu är det tvärtom. Hans hud sjunker och inte på ett normalt sätt, det ser verkligen onaturligt ut!

Det har ryktats om att Cruise genomgick ett ansiktslyft 2019. Men ändå verkar det inte som att han är nöjd:

– Han är besatt av att leta rätt på de senaste föryngringsteknikerna, just nu är han inne på stamceller och laser. Vi är oroliga att han kommer att bli ärrad för livet. Han lyckas alltid gå för långt – han ser inte ens ut som sig själv längre!

Annons