Tiger Woods skadad i allvarlig bilolycka – förd till sjukhus

Tiger Woods har skadats allvarligt i en bilolycka.
Woods har två barn tillsammans med svenska Elin Nordegren, som sedan tidigare går igenom en familjetragedi.

Slå på ljud

Olyckan ska ha inträffat klockan 07.12 på tisdagsmorgonen, lokal tid. Tiger Woods voltade då med bilen och skadade sig allvarligt. Det ska ha slutat med att Woods fick klippas ut ur fordonet.

Enligt TMZ fördes Woods till sjukhus med ambulans för att behandlas för sina skador.

Olyckan skedde i Los Angeles. Golfstjärnan har befunnit sig där under två dagars tid då han varit värd för Genesis Invitational, som är en del av PGA-touren.

LÄS MER: Martin Melins nya framtidsbesked – därför tvingas han pausa

Tiger Woods agent, Mark Steinberg, har gjort ett uttalande om kraschen:

”Tiger Woods var med i en singelolycka i Kalifornien den här morgonen och ådrog sig flera benfrakturer. Han opereras just nu och vi tackar för er respekt och ert stöd”.

Polisens ord om händelsen

Enligt ett polisuttalande till CBS ska skadorna inte vara livshotande. Tiger Woods ska också ha varit medveten när polis nådde fram till olycksplatsen.

Los Angeles-polisen skriver i ett uttalande:

”Polisen skickades ut på ett larm om en singelolycka där bilen voltat.”

”Föraren identifierades som PGA-golfaren Eldrick 'Tiger' Woods. Woods plockades ur bilen med 'jaws of life'”.

Elin Nordegrens privata sorg

Tiger Woods var tidigare gift med Elin Nordegren. Tillsammans har de två barn. Elin, som själv går igenom en tuff tid, har ännu inte kommenterat olyckan.
Nyligen förlorade hon sin farfar, vilket hennes pappa, tillika På spåret-aktuelle Thomas Nordegren berättade om i en intervju med Aftonbladet.

– För mig var det också lite speciellt, två dagar innan vi skulle spela in semifinalen och finalen dog min pappa. Jag satt vid hans dödsbädd på Helsingborgs lasarett och min första tanke var att jag inte skulle orka, säger Thomas till Aftonbladet, enligt Svensk Dam.

Natten mot onsdag, svensk, kom rapporter om att Woods var vaken efter operationen och "talbar".

”Mr. Woods drabbades av allvarliga ortopediska skador i sin nedre extremitet, skador som behandlades med akut kirurgi”, skriver han och förklarar att man opererat Woods för benbrott i två av vadbenen och dessutom stärkt upp benfragmenten i den krossade foten med plattor och skruvar av metall”, skriver stjärnans medicinska talesperson, Anish Mahajan, medicinsk chef vid Harbour-UCLA sjukvärdscenter, på Twitter.

LÄS OCKSÅ: Här avslöjar TV4 vinnaren i Farmen 2021

LÄS OCKSÅ: Farmen-Richard om Robin Kacaniklic svek – efter överenskommelsen

SENASTE NYTT!