Svenska Hollywood-stjärnan har förlovat sig: ”Jag sa ja”

Svenska Hollywood-stjärnan Malin Åkerman har förlovat sig med sig med skådespelaren Jack Donnelly. – Han har stulit mitt hjärta, skriver hon på sin Instagram.

Hollywood-stjärnan Malin Åkerman, 39, har förlovat sig med sin brittiska filmstjärna Jack Donnelly, 32. Det lyckliga förlovningsbeskedet levererar hon på sin Instagram.

Annons:
Mirakeltanningen nu i Sverige – bli perfekt brun utan kladd – just nu 20% rabatt med kampanjkoden ”idol”

Den här fina och älksvärda mannen har kommit in i våra liv och stulit båda våra hjärtan! Jag tror vi kommer att behålla honom ett tag 😉”, skriver hon och hashtaggar bilden med ”förlovad”, ”jag sa ja”, ”familj” och ”ja”.

Och grattishälsningarna väller in från Åkermans följare. Bilden har närmre 10 000 gillamarkeringar och 241 kommentarer.

Grattis Malin. Du förtjänar det bästa och starkaste kärleken som finns. Min kärlek till er båda”, skriver en.

Jag har träffat honom, han är het. Superhet. Grattis”, skriver en annan.

Malin Åkerman varr fram till 2013 gift med musikern Roberto Zincone, 42, och ex-paret har också sonen Sebastian, 4, tillsammans. Det var Malins syster, den nya ”Hollywoodfrun”, Jennifer Åkerman, 29, som agerade match maker och förde samman Malin och Jack. För Hänt har hon tidigare berättat hur det gick till:

– Malin dejtar Toms (Payne, Jennifers kille reds. anm) bästa kompis Jack. Det är superkul, Tom har ju känt honom i femton år så de träffade varandra genom oss och nu är de också superkära. Så vi har varsin engelsman nu, sa Jennifer Åkerman då, och fortsatte att berätta om Jack Donnelly.

– Jack är en jätterolig, trevlig och gullig kille. Han och Malin har jättekul tillsammans. Och han är jättebra med hennes son också, säger hon.

Jack Donnelly är mest känd för sin roll i BBC-serien ”Atlantis”, medan Malin Åkerman har flera tunga filmroller på CV:t, bland dessa ”Rock of ages” och ”Watchmen”.

Grattis Malin och Jack!

LÄS OCKSÅ: Brittiska filmstjärnan är Malin Åkermans nya pojkvän

LÄS OCKSÅ: Nya tv-frun avslöjar allt – om världsstjärnans nya kärlek

Foto: IBL, Instagram

Senaste nytt