Svenska Andreas efter dejten med Scott Disicks tjej: "Rädd"

För ett par veckor sedan fångades Andreas Ishak på bild med supermodellen Ella Ross utanför den populära restaurangen Catch i Los Angeles. Det Andreas inte visste då var att Ella dejtade realitystjärnan Scott Disick, någonting som kunde ha givit Andreas stora problem.

Nyligen kunde Hänt avslöja att det var den svenska tv-profilen Andreas Ishak, 24, som var den mystiske mannen som ätit middag med 21-åriga Ella Ross. Då berättade han att de förmodligen kommer ses igen och festa tillsammans. Men nu avslöjar han att han är rädd för att få hennes ex efter sig, realitystjärnan Scott Disick, 34.

– Grejen är såhär, du vill inte trampa någon på tårna. Trampar du någon på tårna i Hollywood så kan de se till att du inte sätter din fot där igen. Det här är människor du inte vill tjafsa med eller ha något otalt med, säger han till Hänt.

Andreas fattade tycke för Ella, men med tanke på omständigheterna har de inte någon kontakt alls idag.

– Vi har gemensamma kompisar, så vi kommer ses igen men det kommer inte att bli mer än så.

Andreas och Ella träffades genom gemensamma vänner under hans senaste besök i Los Angeles där de var ett stort gäng som åt middag tillsammans. Dock nämnde hon ingenting om Scott då.

– Jag visste inte vem hon var, jag tyckte bara att hon var snygg och att hon var skön, säger han och fortsätter:

– Även om jag fick chansen att hålla på med Ella så vet jag inte om det skulle vara en så smart idé att göra det. Han har ju folk som backar honom liksom och skulle en random kille från Sverige som hänger med två promoters hålla på med hans brud i Hollywood så skulle jag få problem liksom.

Andreas Ishak och Ella Ross.

När den kända bilden utanför restaurangen Catch togs på Andreas och Ella var det många av hans kompisar som sa till honom att det inte såg bra up. Att Scott inte skulle bli glad ifall han såg det.

– Jag var rädd att jag skulle få problem. Jag vart lite nojig över vad som kunde hända, för all uppmärksamhet är inte bra uppmärksamhet och definitivt inte när tidningarna börjar skriva om det. Jag kände bara att jag ville gå under jorden, berättar Anderas.

Dock verkar det hela ha blåst över nu och Andreas hamnade aldrig i något otalt med realitystjärnan. I Sverige driver Andreas tatueringsstudion Studio S som snart kommer flytta från Linköping till Stockholm.

LÄS OCKSÅ: Svenska Andreas, 24, på dejt med Scott Disicks flickvän

Senaste nytt