LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Bruce Willis ex Demi Moore ihop med 30 år yngre stjärnan – bilderna avslöjar

20 jun, 2024 
Demi Moore verkar vara ett fan av Jonas Brothers. Nu kopplas hon ihop med ännu en medlem i pojkbandet!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här anländer Demi Moore på röda mattanBrand logo
Här anländer Demi Moore på röda mattan

För fem år sedan började det ryktas om att Demi Moore, 61, dejtade den 30 år yngre pojkbands-stjärnan Nick Jonas, 31. De ska ha träffats genom hennes dotter, Rumer Willis, 35, som är väl medveten om att mamman gillar unga killar. Sedan skilsmässan från Ashton Kutcher, 46, 2013 är det inte sällan som Striptease-stjärnan har kopplats ihop med män som är hälften så gamla som hon själv.

Och nu verkar Demi ha hittat en ny toyboy – nämligen Nicks äldre bror Joe Jonas, 34! Enligt en källa till Page Six träffades de i Frankrike.

Annons

– Demi och Joe har flera gemensamma vänner och nu har de blivit kompisar, säger en källa till sajten.

Duon njöt nyligen av en lunch ihop på den exklusiva restaurangen Hotel du Cap-Eden-Roc i Antibes och de ser onekligen ut att trivas i varandras sällskap!

Demi och Joe tillsammans.

Joe Jonas nybliven singel

En källa hävdar att det är en romantisk och flirtig stämning mellan Demi och Joe, medan en annan dementerar att det skulle vara mer än vänskap. Det återstår helt enkelt att se!

Annons

Något som är säkert är att både 61-åringen och hennes nästan 30 år yngre nya kompis båda är singlar. Joe Jonas var tidigare gift med Game of Thrones-stjärnan Sophie Turner, 28, som han har två barn ihop med.

Efter att äktenskapet gick i kras dejtade flickidolen den 33-åriga modellen Stormi Bree, men relationen varade bara i fem månader. Uppbrottet ska ha berott på att han helt enkelt hade för mycket jobb framför sig. Kan det vara så att Joe har siktet inställt på en äldre donna den här gången?

Joe Jonas.FOTO: Doug Peters

Var tidigare tillsammans med Bruce Willis

Annons

Ex-paret har tre döttrar: Rumer,, Scout och Tallulah.

När dottern Rumer gästade Today berättade hon att skådisen njuter av livet till fullo sedan barnbarnet Louetta, 1, kom till världen!

– Han mår så bra. Lou har precis börjat gå och hon går ofta till honom, det är så fint, säger hon.

Bruce Willis fru Emma Heming Willis har tidigare berättat om kampen med diagnosen och hur tufft det varit för alla.

– Det är svårt att veta om han är medveten eller inte. Jag har lärt mig att demens är tufft. Det är tufft för den som fått diagnosen och det är tufft för familjen. Det gäller även Bruce och mig och flickorna. De som säger att demens är en familjesjukdom har helt rätt, sa hon i Today show.

Demis ex Bruce Willis

FOTO: TT

Annons