LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Här dyker Bruce Willis upp efter tunga dödsdomen – nya bilderna visar

08 jan, 2024 
Hollywoodstjärnan Bruce Willis sågs för första gången ute offentligt sedan han blev diagnoserad med demens.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här anländer Demi Moore på röda mattanBrand logo
Här anländer Demi Moore på röda mattan

Hollywoodstjärnan, 68, Bruce Willis har hållit sig i stort sett borta från offentligheten sedan hans familj bekräftade hans demenstillstånd förra året.

Alla bilder på stjärnan har till stor del bestått av att han omringats av sin familj eller satt i ett fordon med säkerhetsvakter.

Bruce Willis dyker upp efter tunga dödsdomen – nya bilderna visar

Men nyligen sågs Bruce ute offentligt för första gången på månader. Bilderna visar Bruce Willis ute och promenera i Santa Monica. Han sågs bära vardagskläder, inklusive en rutig skjorta, quiltad jacka, grå joggingbyxor och en grå basebollkeps från New York. Han ska också ha gjort tummen upp till förbipasserande, enligt sajten Mirror.

Bruce Willis fru Emma Heming Willis har tidigare berättat om kampen med diagnosen och hur tufft det varit för alla.

– Det är svårt att veta om han är medveten eller inte. Jag har lärt mig att demens är tufft. Det är tufft för den som fått diagnosen och det är tufft för familjen. Det gäller även Bruce och mig och flickorna. De som säger att demens är en familjesjukdom har helt rätt, sa hon i tv-programmet Today show.

Bruce Willis nära och kära om kampen: ”Finns fler dåliga dagar än bra”

Bruces nära och kära har även berättat att familjen behandlar varje dag som om det vore den sista. En källa nära familjen har hävdat att hustrun Emma Heming Willis, 45, ex-frun Demi Moore, 61, och alla hans barn har tillbringat så mycket tid som möjligt vid hans sida.

Källan har tidigare sagt till US Weekly:

”Bruce har bra dagar och dåliga dagar, men under de senaste två månaderna finns det många fler dåliga dagar än bra. Den här upplevelsen har fört hela familjen ännu närmare varandra. Ingen vet hur mycket tid Bruce har kvar, så de värdesätter varje ögonblick de får med honom. Bruce har vård dygnet runt, men minst en familjemedlem är alltid med honom."

FOTO: BACKGRID US/TT

Annons