LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Hjärtskärande nyheten om Bruce Willis efter dödsdomen: ”Kan vara den sista”

08 dec, 2023 
Det ser inte bra ut för Bruce Willis.
Nu uttalar sig en nära källa om hans tillstånd och familjens sorg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Viktor Frisk drabbas av panik under intervjun – tre snabba med Samir och ViktorBrand logo
Viktor Frisk drabbas av panik under intervjun – tre snabba med Samir och Viktor

Det har varit en sorglig utveckling för Bruce Willis, 68, den senaste tiden. Detta då han diagnosticerades med demenssjukdom i fjol. Frun Emma Heming Willis, 45, sa i september att hon inte vet när maken är vid medvetande eller ej.

– Det är svårt att veta om han är medveten eller inte. Jag har lärt mig att demens är tufft. Det är tufft för den som fått diagnosen och det är tufft för familjen. Det gäller även Bruce och mig och flickorna. De som säger att demens är en familjesjukdom har helt rätt, sa hon i tv-programmet Today show.

Nya beskedet om Bruce: ”Fört hela familjen ännu närmre varandra”

Nu kommer det nya uttalande om Bruce tillstånd. Det är Us Weekly som pratat med flera nära källor, som berättar att familjen försöker hålla sig samlade varje dag då Bruce tillstånd är så kritiskt.

Annons

– Bruce har bra dagar och dåliga dagar, men de senaste två månaderna har det varit många fler dåliga dagar än bra. Denna upplevelse har fört hela familjen ännu närmare varandra. Ingen vet hur mycket tid Bruce har kvar, så de njuter av varje ögonblick de får med honom, säger källan till Us Weekly.

”Varje dag kan bli hans sista”

En annan källa berättar hur familjen i stort sett bor under samma tak. När Willis fick diagnosen samlades alla för att finnas där för honom.

– Bruce har vård dygnet runt, men minst en familjemedlem är alltid med. Rumer, som alltid har stått sin far väldigt nära, tar ofta med sig sin åtta månader gamla dotter Louetta för att umgås med sin farfar. Rumer vill se till att Louetta känner Bruce. Hon vill att han ska vara involverad i Louettas liv. Det är ett väldigt speciellt band, säger källan och tillägger att familjen anser att den sista dagen snart kan vara kommen:

– Rumer och systrarna älskar sin pappa så mycket. De är mycket medvetna om att varje dag kan bli hans sista.

Annons