Storbråk mellan "Sex and the city"-stjärnorna efter tragedin: "Hycklare"

"Sex and the city"-skådespelaren Kim Cattrall är rasande på ex-kollegan Sarah Jessica Parker. Nu går hon till attack mot stjärnan.

I serien – och på vita duken – har de spelat bästa vänner. Men i verkligheten har Kim Cattrall, 61, som ju Spelade Samantha i sex säsonger och två filmer om Sex and the city-gänger, inget gott att säga om motspelerskan Sarah Jessica Parker, 52, kanske mest känd som Carrie.

Att skådespelerskorna haft svårt för varandra har det skvallrats om länge men nu har vi fått det svart på vitt. Hur? Vi tar det från början…

Den 30 januari i år försvann Kim Cattralls bror spårlöst, kort därefter meddelade skådespelerskan att brodern var död. Detta berörde Sarah Jessica Parker, som valde att visa sitt stöd för sin tidigare skådespelarkollega genom att uttrycka sina kondoleanser i en kommentar till ett av Kim Cattralls Instagram-inlägg.

Det fick Kim Cattrall att se rött. Hon, i sin tur, svarade med att publicera en bild på Sarah Jessicas kommentar med orden ”jag behöver inte din kärlek eller stöd i denna tragiska tid, Sarah Jessica Parker.”

I texten nedanför bilden utvecklar hon sina känslor.

– Min mamma frågade mig i dag “när ska den där hycklaren Sarah Jessica Parker ska lämna dig ifred?” Att du fortsätter reacha ut är en smärtsam påminnelse om hur elak du verkligen var då och nu. Låt mig göra detta väldigt tydligt. (Om jag inte redan har det). Du är inte min familj. Du är inte min vän. Så jag skriver det för att berätta för dig för sista gången att sluta exploatera vår tragedi som ett försök att återskapa din persona som ’trevlig tjej’.

Vågar vi gissa att planerna på en till Sex and the city-film dog med det inlägget…

LÄS MER: Så ser alla stjärnorna från “Sex and the city” ut nu – 20 år senare

LÄS MER: Avslöjandet: Därför blir det ingen ny “Sex and the city”-film

Artikeln publicerades först på ELLE.

SENASTE NYTT!