Artikeln innehåller reklamlänkar

Starka reaktioner mot Scott Disick efter bilden på 5-åriga dottern: "Elaka och dumma"

Scott Disick och Kourtney Kardashians dotter Penelope, 5, hyllade sin pappa på fars dag. Det får följarna att delas i två läger.

Scott Disick, 35, är knappast känd för sina ödmjuka sida, men så kallar han sig också “Lord Disick” och lever jetset-livet. Men bakom lyxen och flärden finns en trebarnsfar, och som sig bör firades han under söndagen då amerikanerna kickade av sin version av fars dag. Dottern Penelope, 5, uppmärksammade Scott Disick med en skylt med texten “Bästa pappan någonsin”. Realitystjärnan har lagt upp en bild på dottern och skrivit: “Det är min tjej”.

Bilden delar dock hans miljontals följare i två läger. Många hånar att just Scott Disick kallas för världens bästa pappa, framför allt då rubrikerna om honom mest dominerats av de snabba vändningarna med 19-åriga flickvännen Sofia Richie, samt tidigare relationen med Kourtney Kardashian, 38,

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband (länk till Aller media shop)

Men samtidigt som kritiken och de hårda orden är många i kommentarsfältet, så är det ännu fler som sluter upp och backar Scott Disick.

“Alla ni som säger att hon ljuger och att han inte är världens bästa pappa till henne är så elaka och dumma! Hur i hela helvetet vet ni hur deras liv ser ut? Hur kan ni säga så elaka saker baserat på vad ni sett i Keeping up with the Kardashian (där han ändå visade att han är en bra pappa)?”, skriver en person.

“Du är en bra pappa! Lyssna inte på de negativa kommentarerna. Att vara förälder är inte en rak linje och alla föräldrar gör så gott de kan”, skriver en annan.

Flera följare reagerar dessutom på att den 5-åriga dottern är otroligt lik sin mamma Kourtney Kardashian.

“Wow, hon ser precis ut som Kourtney”, häpnar en person.

“Hon är den sötaste någonsin”, skriver en annan.

Förutom Penelope har Scott Disick även sönerna Mason, 8, och Reign, 3, tillsammans med Kourtney Kardashian. De två gick skilda vägar i början av 2017 efter nio stökiga år tillsammans.

LÄS OCKSÅ: Efter uppgifterna om otroheten mot Sofia Richie: Scott Disicks egna ord

LÄS OCKSÅ: Kourtney Kardashians ilska – efter Scott Disicks bebisbesked med 19-åriga Sofia Richie

FOTO: Ibl, Instagram

 

SENASTE NYTT!