Spice girls-stjärnans nya smäll – tvingas betala till exmaken

Spice girls-stjärnan Melanie B har stora problem med ekonomin. För bara några dagar sedan kunde vi rapportera om att den tidigare artisten spenderat så mycket som en halv miljard kronor. Nu ska nästa nederlag ha kommit för stjärnan, som enligt sajten tmz.com tvingas betala exmaken Stephen Belafonte 340 000 kronor i månaden.

Det går inte bra för Melanie B “Mel B” Brown, 42, just nu. Inte nog med att hon ska ha gjort av med en halv miljard kronor, har hon nu även mött exmaken Stephen Belafonte, 42, som hon var gift med i tio år, i rätten.

Enligt domstolen i Los Angeles ska Melanie B betala 340 000 kronor i månaden till exmaken, och dessutom en engångskostnad på drygt en miljon svenska kronor för Stephen Belafontes advokatkostnader, skriver tmz.com. Tidigare har samma sajt rapporterat om hur Melanie B ifrågasatt hans krav och menat att det är dags för honom att skaffa ett jobb.

Själv drog hon in ca 550 miljoner kronor under Spice girls-tiden, men det är pengar hon ska ha spenderat och enligt tidningen NW har hon bara 13 000 kronor kvar på sitt bolagskonto. Som vi skrivit om tidigare ska Mel B ha gjort av med pengarna på sin ”lyxiga livsstil”. Bland annat ska hon ha köpt ett hus för 84 miljoner kronor, en bil med pansarglas för 3 miljoner, en egen ö för 15 miljoner kronor och mängdvis av Hermes-väskor för 300 000 kronor styck.

Dock äger hon tillsammans med exmaken ett hus i Hollywood Hills till ett värde av närmare 70 miljoner kronor. Om de lyckas komma överens om denna egendom kanske det trots allt löser sig för sångerskan.

Läs även: Mel B misshandlad och tvingad till gruppsex av maken

Läs även: Mel B har varit hemligt blind i femton år

Foto: IBL

Senaste nytt