TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Skrällen: Alexander Skarsgård återförenad med ex-flickvännen: "Sms:ar hela tiden"

09 mar, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Efter nio månader isär verkar Alexander Skarsgård och ex-flickvännen Alexa Chung nu återigen vara ett par. Nyligen sågs de båda hålla handen öppet i London.
Annons

Det var i juli förra året som Alexander Skarsgård, 41, och flickvännen och modeprofilen Alexa Chung, 34, gick skilda vägar efter nästan två år tillsammans. Anledningen bakom uppbrottet sades då vara att de båda inte kunde få ihop sina hektiska scheman och sällan hade tid för varandra.

Sedan uppbrottet har ex-paret inte synts tillsammans, utan i stället har svensken kopplats ihop med flera andra kända kvinnor, däribland “Big little lies”-motspelerskan Nicole Kidman, 50.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men nu verkar Alexander Skarsgård och Alexa Chung plötsligt ha hittat tillbaka till varandra. I helgen syntes ex-paret nämligen hand i hand på en tågstation i London.

– De verkade glada, men lite trötta, säger ett ögonvittne till Us Weekly.

En källa uppger till samma tidning att Alexa Chung alltid brukar hålla kontakt med sina ex-pojkvänner efter att ett förhållande har tagit slut.

– Alexa är alltid vän med sina ex. Det är alltid lugnt med alla hon dejtar och de fortsätter ha kontakt, och till och med hänger tillsammans efter att de gjort slut, säger uppgiftslämnaren och fortsätter:

– Hon och hennes ex umgås efter att de gjort slut och Skarsgård är inget undantag. De sms:ar fortfarande varandra hela tiden och möts upp när de är i samma stad.

Foto: IBL

Annons