Skrällen: Alexander Skarsgård återförenad med ex-flickvännen: "Sms:ar hela tiden"

Efter nio månader isär verkar Alexander Skarsgård och ex-flickvännen Alexa Chung nu återigen vara ett par. Nyligen sågs de båda hålla handen öppet i London.

Det var i juli förra året som Alexander Skarsgård, 41, och flickvännen och modeprofilen Alexa Chung, 34, gick skilda vägar efter nästan två år tillsammans. Anledningen bakom uppbrottet sades då vara att de båda inte kunde få ihop sina hektiska scheman och sällan hade tid för varandra.

Sedan uppbrottet har ex-paret inte synts tillsammans, utan i stället har svensken kopplats ihop med flera andra kända kvinnor, däribland “Big little lies”-motspelerskan Nicole Kidman, 50.

Men nu verkar Alexander Skarsgård och Alexa Chung plötsligt ha hittat tillbaka till varandra. I helgen syntes ex-paret nämligen hand i hand på en tågstation i London.

– De verkade glada, men lite trötta, säger ett ögonvittne till Us Weekly.

En källa uppger till samma tidning att Alexa Chung alltid brukar hålla kontakt med sina ex-pojkvänner efter att ett förhållande har tagit slut.

– Alexa är alltid vän med sina ex. Det är alltid lugnt med alla hon dejtar och de fortsätter ha kontakt, och till och med hänger tillsammans efter att de gjort slut, säger uppgiftslämnaren och fortsätter:

– Hon och hennes ex umgås efter att de gjort slut och Skarsgård är inget undantag. De sms:ar fortfarande varandra hela tiden och möts upp när de är i samma stad.

Alexander Skarsgård var tillsammans med Alexa Chung mellan åren 2015 och 2017.

Alexa Chung och Alexander Skarsgård i New York.

Nu ryktas det om att Alexander dejtar nygamla flamman Charlize Theron.

Alexander Skarsgård ska redan ha träffat Charlizes barn, här med dottern August. Hon har även sonen Jackson.

Charlize var tidigare förlovad med skådisen Sean Penn.

LÄS OCKSÅ: Superstjärnan blir Alexander Skarsgårds mamma – i ”Big little lies”

LÄS OCKSÅ: Alexander Skarsgård akut till sjukhus – efter mystisk skada: ”räddade mitt liv”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!