TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Skräckbilderna på Selena Gomez – efter kraftiga viktraset

20 okt, 2017 
Nya skräckbilder på Selena Gomez avslöjar att hon rasat i vikt. Hon hävdar att hon mår bra, men hennes vänner hävdar å andra sidan att hon tappat 15 kilo – på bara en månad.
Annons

Selena Gomez, 25, har blivit skrämmande smal. Nog för att hon nyligen tvingades genomgå en njurtransplantation på grund av hennes sjukdom lupus. Men att rasa i vikt är inte en av riskerna som brukar följa efter en sådan operation.

Selena har under åren varit öppen med att hon tampats med flera olika hälsoproblem och tillstånd. Men under den senare tiden har hon hävdat att hon fått bukt på problemen – men folk runt omkring henne har svårt att tro på hennes ord, uppger sajten Radar Online.

Nu har nya skräckbilder dykt upp på Selena Gomez. Det skiljer bara veckor mellan bilder där hon bär samma blåa klänning. Men på de tidigare bilderna ser hon hälsosam och stark ut – och på de senare bilderna gör hon inte det. Nu drunknar hon i klänningen och man ser tydligt konturera av kontor och ben under huden. Hennes vänner hävdar att hon har tappat totalt 15 kilo på en månad.

– Selena har tappat totalt 15 kilo sedan mitten av september. Det är otroligt oroväckande. Och faktum är att njurtransplantationer brukar brukar få folk att öka i vikt, det är väldigt ovanligt att tappa i vikt, berättar hälsocaochen Charlene Ciardiello till sajten Radar Online.

Foto: Stella Pictures

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons