TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Skådisstjärnan i bilolycka – förd till sjukhus

15 sep, 2017 
AvJoakim Almén
”Melrose Place”-stjärnan Heather Locklear otur fortsätter. Nu rapporteras skådespelaren ha kraschat sin bil i ett dike – och förts till sjukhus.
Annons

Heather Locklear, 55, är känd för de som växte upp med linjär-tv på 90-talet för sin roll som Amanda Woodward i långköraren ”Melrose Place”. Hon är också känd för sina två äktenskap med den skandalomsusade trummisen i hair metal-bandet Mötley Crïue, Tommy Lee, 54, och Bon Jovi-gitarristen Richie Sambora, 58. Tillsammans med Riche Sambora har hon dottern Ava Zambora, 19

De senaste åren ska Locklear ha haft det jobbigt – hon har kämpat mot depression och missbruksproblematik, något hon 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

förts till sjukhus för tidigare och hon har även gripits för rattfylla 2008. Nu rapportera amerikanska sajten TMZ att stjärnan kraschat sin Porche i ett dike i Thousand Oaks utanför Los Angeles. Det ska röra sig om en singelolycka, och Locklear fick föras till sjukhus – dock utan allvarligare skador.

Heather Locklears liv i bilder:

Foto: IBL, Instagram

Annons