LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Skådespelaren Julian Sands hittad död – fem månader efter försvinnandet

28 jun, 2023 
Jonna Lawaetz
Julian Sands
Den brittiska skådespelaren Julian Sands hittad död – fem månader efter försvinnandet.
Skådespelaren blev 65 år gammal.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ellinor Bjurström om mötet med världsstjärnorna – heldagen med Justin BieberBrand logo
Ellinor Bjurström om mötet med världsstjärnorna – heldagen med Justin Bieber

I januari i år kom beskedet att den brittiska skådespelaren Julian Sands var försvunnen. Han hade senast setts i bergskedjan San Gabriel i Kalifornien under en vandringstur, enligt ABC7. En stor sökinsats inleddes då efter skådespelaren.

Under lördagen, ungefär fem månader senare, hittades mänskliga kvarlevor i området där han uppges ha försvunnit. Och nu meddelar amerikanska myndigheter att kvarlevorna tillhör den 65-årige skådespelaren.

Familjens uttalande efter sökandet

Det var Julians familj som anmälde honom försvunnen. Julian Sands var pappa till tre barn, och bosatt i Los Angeles med sin fru Evgenia Citkowitz.

Julians familj gjorde ett uttalade förra veckan och beskrev hur tacksamma de var mot alla som varit inblandade i sökandet efter honom.

Annons

”Vi är djupt tacksamma mot alla som hjälpt till under sökandet, genom att söka eller koordinera, och som outtröttligt arbetat för att hitta Julian. Vi fortsätter hålla Julian i våra hjärtan med ljusa minnen av honom som en underbar pappa, utforskare, naturälskare, konstälskare samt en originell och samarbetsvillig artist”, skrev familjen i ett uttalande i förra veckan.

Julian Sands långa skådespelarkarriär

Julian har en lång karriär som skådespelare bakom sig och har flera ikoniska filmer på sin meritlista. Han är bland annat känd från Oscarsbelönade filmer som Ett rum med utsikt och Farväl Las Vegas och han spelade även i succéfilmen The girl with the dragon tattoo – den amerikanska versionen av Män som hatar kvinnor.

Polisen i Kalifornien uppger att man utreder dödsorsaken och att man inväntar testresultat.

FOTO: PIROSCHKA VAN DE WOUW/TT

Annons