ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Skådespelaren Julian Sands försvunnen i bergen – tuffa sökandet

19 jan, 2023 
Julian Sands
Den kända skådespelaren Julian Sands är försvunnen i bergskedjan San Gabriel i Kalifornien, rapporterar ABC7.
Sands har namngetts som en av de två vandrare som saknas.
Sedan i fredags har räddningsarbetare letat efter skådespelaren.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ola Wenström och hustrun Lotta om vänskapen med Mia och Jesper ParnevikBrand logo
Ola Wenström och hustrun Lotta om vänskapen med Mia och Jesper Parnevik

Det var under onsdagen som myndigheter kunde bekräfta att den brittiska skådespelaren Julian Sands, 65, är försvunnen. Skådespelaren sågs senast i bergskedjan San Gabriel i Kalifornien, enligt ABC7. Sands hade även sällskap av en till vandrare som också söks i samma bergskedja.

Julian Sands har en lång karriär som skådespelare och har flera ikoniska rullar på cv:et. Sands är känd från Oscarsbelönade filmer som Ett rum med utsikt och Farväl Las Vegas han spelade även i succéfilmen The girl with the dragon tattoo.

Skådespelaren anmäldes försvunnen av sin familj i fredags. Julian Sands har tre barn, och bor i Los Angeles med sin nuvarande fru Evgenia Citkowitz.

Julian Sands försvunnen – söks med drönare och helikopter


Räddningsarbetet har varit i full gång sedan i fredags. Men den lokala polisen uppger att det har varit tuffa väderförhållanden i regionen vilket har gjort det svårt att söka från luften.

På lördagskvällen fick markpersonal sluta söka på grund av den överhängande risken för laviner och tuffa väderförhållanden på vandringslederna, skriver Los Angeles Times. Efter det fick sökandet fortsätta enbart med helikopter och drönare.

En talesperson för polisen i San Bernardino varnar alla att ge sig ut i området, även vandrare.

– Det är alldeles för farligt, även för erfarna vandrare, säger talespersonen.

FOTO: Mike Lawn/Shutterstock

Annons