Simon Cowell akut opererad – bröt ryggen i svår olycka

Simon Cowell
I lördags rapporterades det att American Idol-profilen Simon Cowell hade blivit förd till sjukhus efter en svår olycka.
Nu bekräftar hans talesperson vad som hänt.
– Han har brutit ryggen och det kommer bli operation, säger talespersonen.
Annons

Simon Cowell, 60, är en brittisk tv-personlighet och entreprenör, och är bland annat känd för att vara den stränga jurymedlemmen i de populära programmen The X Factor och American Idol. Tillsammans med de andra jurymedlemmarna letar han efter nästa stora artist, och under hans år som jury har han bland annat varit med och tagit fram stora artister som Kelly Clarkson och Carrie Underwood. Hans framgångar är med andra ord ett faktum, men i helgen kom det ut att han varit med om en svår olycka.

Simons nya livsstil

I många år har man kunnat se Simon i tv-rutan, och genom sin medverkan i American Idol har han blivit en av värdens bästa betalda manliga tv-profiler. Det är tydligt att han kan sina grejer och är han kritisk till någon tvivlar han inte på att säga det. Simon är känd för att vara svårimponerad och sträng, och tycker han något är dåligt håller han inte igen med kritiken. Men utöver hans medverkan i tv är han även en vass entreprenör och har bland annat varit med och grundat produktionsbolaget Syco Entertainment, som bland annat producerar tv-programmen America’s got talent och X Factor.

Annons

Under det senaste året har han dessutom tagit tag i sin livsstil och jobbar nu för att leva ett mycket mer hälsosamt liv än tidigare. Han cyklar mycket för att hålla sig i form och har tidigare berättat för Extra att det gett honom stora resultat.

Annons

“Jag tror att jag har tappat 60 pounds”, avslöjade han.

Han har också berättat att lockdownen som kommit med coronapandemin har gjort det enklare för honom att hålla sig till hans hälsosamma livsstil.

”Jag lagar lite mat. Jag tränar. Roligt nog, mer under den här tiden, håller fast vid kosten”, säger han.

Den hemska olyckan i lördags

Det var i lördags som Simon var ute och cyklade vid hans hus i Malibu. Tanken var att han skulle testa sina nya elcykel som han köpt, men cykelturen slutade istället i en ren katastrof. Han ramlade av cykeln och fördes till sjukhus, och det som till en början bara verkade vara en vanlig skada i ryggen visade sig sedan vara mycket allvarligare än så.

Annons

“Simon har brutit ryggen och det kommer bli operation i kväll,” bekräftade Simons talesperson till Hollywood Reporter under lördags kvällen.

Talespersonen fortsatte med att klargöra hur och när det hände:

“Simon fick ett fall från sin cykel på lördag eftermiddag medan han testade sin nya elcykel på gården vid sitt hus i Malibu med sin familj.”

Bild: Keith Mayhew, Rachpoot/Mega

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…