Shawn Mendes, 24, och syns ihop med 51-åriga kiropraktorn

Shawn Mendes.

Sångaren Shawn Mendes har länge ryktats ha en romans med 51-årige kiropraktorn Jocelyne Miranda.
Nya bilder visar nu deras nära relation.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora möte med Hollywood: ”Jag var hög på livet”
0:42

Efter reklamen: Bianca Ingrossos stora möte med Hollywood: ”Jag var hög på livet”

(0:42)

Slå på ljud

Kanadensiske popsångaren Shawn Mendes, 24, slog igenom via appen Vine. Han fick ett stort följe då han delade videor på sig själv där han sjöng framför kameran.

Hans stora genombrott kom några år senare när han släppte låten Stitches, som spelade i radiokanaler världen över.

Shawn Mendes dejtinghistorik – Hailey Bieber, Camilla Cabello och Sabrina Carpenter

Efter att Hailey Bieber, då Baldwin, och Justin Bieber gjorde slut 2017, började hon synas ihop med Shawn Mendes. De gick på röda mattor ihop och hon följde även med honom till hans hemstad Toronto. Även om de under tiden inte bekräftade att det var en romans, har Shawn pratat om det i efterhand, i en intervju med tidningen Rolling stone.

Jag vill inte ens sätta en titel på det. Jag tror att det var mer av en zon av limbo. Hon är fortfarande en av de coolaste människorna någonsin - hon är inte bara en vacker person visuellt, utan hon är även ett av de vackraste hjärtan jag någonsin träffat. Jag tror jag är en idiot att inte, du vet... Men du kan inte kontrollera ditt hjärta, sa han om Hailey på engelska nu översatt till svenska.

Men det dröjde inte länge innan Shawn hittade kärleken på nytt. Och den här gången blev förhållandet offentligt, när han och Fifth harmony-sångerskan Camilla Cabello fann varandra. De var tillsammans i drygt ett och ett halvt år, och hade till och med adopterat en valp tillsammans under coronapandemin. Men i november 2020 gjorde paret ett offentligt uttalande som chockade fansen – nämligen att de hade gjort slut.

"Hej, vi har bestämt oss för att avsluta vårt romantiska förhållande men vår kärlek till varandra som människor är starkare än någonsin" stod det i uttalandet. "Vi inledde vårt förhållande som bästa vänner och kommer att fortsätta att vara bästa vänner. Vi uppskattar ditt stöd från början och framåt. Camila och Shawn."

Efter en längre tids tystnad på kärleksfronten började återigen romansrykten florera kring stjärnan. Den här gången med Sabrina Carpenter. Shawn var dock snabb med att dementera dessa rykten i en intervju RTL Boulevard, i samband med hans nya kollektion med Tommy Hillfiger.

– Vi dejtar inte, sa han till tidningen.

– Men jag tycker att vi borde prata mer om Tommy Hilfiger än om Sabrina. Men tack.

Shawn Mendes syns ihop med 51-årige kiropraktorn

Men samtidigt som rykten cirkulerade kring Shawn och Sabrina, kopplades han även ihop med en annan kvinna. Kändis-kiropraktorn Jocelyne Miranda, 51, som har jobbat för stjärnor som Justin Bieber, Post Malone och Kendall Jenner. De ryktades ha en romans redan i somras då tidningen Daily mail, rapporterade om att de hade ätit lunch ihop.

Sedan dess har de synts tillsammans vid flera tillfällen, inte minst i början av april, då de sågs gå på en vandring i Los Angeles ihop.

Shawn Mendes på promenad med 51-åriga kiropraktorn.

Shawn Mendes på en vandring med Jocelyn Miranda, 51.

TheImageDirect.com/TT
Shawn Mendes och Jocelyn Miranda, 51.

Shawn Mendes tog av sig tröjan under vandringen med ryktade kärleken.

TheImageDirect.com/TT

Om de är ett par eller inte får tiden utvisa, men de verkar åtminstone stå varandra nära.

FOTO: Paolo Diletto/ipa-agency.net/Shutterstock/TT, TheImageDirect.com/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN