LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Uppgifter: Selena Gomez och Zayn Malik dejtar

27 mar, 2023 
André Färnsveden
Selena Gomez och Zayn Malik sågs nyligen ihop på en restaurang.
Nu skriver Pop hive att paret officiellt dejtar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora möte med Hollywood: ”Jag var hög på livet”Brand logo
Bianca Ingrossos stora möte med Hollywood: ”Jag var hög på livet”

Selena Gomez, 30, slog igenom som Disney-stjärna när hon spelade rollen som Alex Russo i Magi of Waverly place. Sedan dess har hon även haft en framgångsrik karriär som musiker. Faktum är att Selena Gomez är den mest följda kvinnan på hela Instagram med över 400 miljoner följare.

Selena Gomez nya flamma – påstås dejta One direction-stjärnan Zayn Malik

Det har alltid funnits ett stort intresse kring Selena Gomez kärleksliv. Hon har även en lång historik av att dejta stora världsstjärnor. Från omtalade förhållandet med Justin Bieber till romanser med, Niall Horan, Zedd, Charlie Puth, The weeknd och senast Drew Taggart.

Nyligen började ett rykte cirkulera om att Selena hade gått in på en restaurang tillsammans med One directions Zayn Malik, där de höll hand och kysstes. Det var en användare på Tiktok som avslöjade romansen då hon jobbade på kändis-täta restaurangen.

Annons

Berätta för mig hur Selena Gomez och Zayn precis gick in på restaurangen hand i hand och pratade och jag satte dem.", skrev användaren

Nu skriver Pop Hive på Twitter att de officiellt dejtar.

Hailey Bieber och Selena Gomez sammanfattat

Justin Bieber och Selena Gomez hade ett av- och på förhållande mellan 2010 och 2018. Samma år som Selena och Justin bröt, förlovade sig Justin med kändisdottern Hailey Bieber.

Dramat mellan Selena Gomez och Hailey Bieber började den 20 februari efter att Selena delat en Tiktok där hon skämtade om hur hon av misstag hade överlaminerat sina ögonbryn.

Annons

Timmar senare publicerade Hailey en skärmdump på Instagram där hon och kompisen Kylie Jenner, visade närbilder på deras ögonbryn, vilket fansen uppfattade som en pik mot Selena.

Senare kommenterade Selena andra videor som hänvisade till dramat. Hon tackade bland annat ett fan som berömde henne för hur hon hanterade uppbrottet med Justin Bieber och hans äktenskap med Hailey. Selena skrev:

"Jag älskar dig", som svar på det.

Den 23 februari tog Selena en paus från sociala medier och hatstormen mot Hailey Bieber och Kendall Jenner fortsatte växa.

Nyligen uttalade sig dock Selena i ett inlägg på Instagram där hon förklarade att hon nu hade pratat med Hailey.

Hailey hörde av sig till mig och lät mig veta att hon har fått mordhot och så hatfull negativitet. Det här är inte vad jag står för. Ingen borde behöva utstå hat eller mobbning. Jag har alltid förespråkat vänlighet och vill verkligen att det här tar slut”, skriver Selena på engelska översatt till svenska.

Selena Gomez.
Selena bryter tystnaden.

FOTO: TT

Annons