LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Shannen Doherty färdigbehandlad: ”Utmattad"

25 feb, 2017 
Lina Linnros
Shannen Doherty har precis avslutat sin cellgiftsbehandling och är som hon själv skriver "utmattad". Nu är det bara att vänta på att det gett resultat eller inte.
Annons

Beverly Hills-stjärnan Shannen Doherty, 45, fick för två år sedan diagnosen bröstcancer. Sedan oktober har hon genomgått cellgiftsbehandling, som nu är färdig.

“Sista dagen med cellgifter. Utmattad. Nu när jag är färdig med cellgifter och strålning, är de bara att vänta. Vänta på tester. Vänta att se om jag är frisk eller inte. Vänta på rekonstruktion. Vänta. Jag tror att att alla som får cancer i viss mån alltid väntar. Till er som vet… Jag väntar med er. #cancerslayer”

Skådespelerskan har varit öppen med sin sjukdom på Instagram där hon flitigt delat med sig av gripande bilder under åren. Nu är det bara att vänta på om behandlingen gett resultat eller inte.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons